Bekrefter bruddet

Kelly Osbourne og Matthew Mosshart avbryter forlovelsen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kelly Osbourne (29) og forloveden Matthew Mosshart (30) har gjort det slutt. Det bekrefter paret, som har vært sammen i to år, til nettstedet People.

- Kelly og Matthew har bestemt seg for å avbryte forlovelsen. Bruddet er gjensidig og paret har fremdeles enormt med respekt for hverandre, sier en representant til nettstedet.

- Kelly ser frem til et nytt år med en ny start. Ingen flere kommentarer vil bli gitt og vi ber nå om fred, men forventer ikke å få det fra pressen, står det i pressemeldingen.

Osbourne tvitret onsdag om om bruddet.

- Det handler om hvordan man ser på ting. Noen ganger når vonde ting skjer her i livet er det egentlig ikke noe negativt. I hvertfall ikke hvis man lærer noe av det, skrev TV-stjernen.

SKJULTE FORLOVELSEN: Det tidligere paret holdt forlovelsen skjult for pressen i syv måneder. Foto: All Over Press
SKJULTE FORLOVELSEN: Det tidligere paret holdt forlovelsen skjult for pressen i syv måneder. Foto: All Over Press Vis mer

Det tidligere paret forlovet seg i desember 2012, men holdt forlovelsen hemmelig i syv måneder.

- Flere visste at vi forlovet oss i fjor, men holdt det hemmelig. Jeg innså raskt at i Hollywood forstår ikke folk at man gifter seg av kjærlighet. De tror du gifter deg for å få oppmerksomhet, og jeg vil ikke gjøre noe nytt reality-show. Jeg har allerede gjort det.

- Hver morgen våkner jeg opp til mail som kommer med «et tilbud jeg ikke kan si nei til», men jeg klarer fint å motstå dem. Jeg er ferdig med reality-show, uttalte Kelly til TV-programmet «The Talk».

Kelly Osbourne er datter av rockelegenden Ozzy Osbourne og TV-profilen Sharon Osbourne.

LES OGSÅ:    Holdt forlovelsen skjult i over et halvt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer