Marion Ravn:

Bekrefter bruddet med kjæresten

For tre år siden ble det kjent at artisten hadde funnet kjærligheten med «hemmelig» samboer. I vår tok forholdet slutt.

BRUDD: Artist Marion Ravn og samboeren har gått hver til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BRUDD: Artist Marion Ravn og samboeren har gått hver til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden kunne artist og «Maskorama»-detektiv Marion Ravn (36) avsløre overfor Dagbladet Magasinet at hun hadde funnet kjærligheten på ny, to år etter at det ble kjent at hun og snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (39) hadde gått hver til sitt.

- Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han er ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, var blant det hun sa.

Ravn har siden den gang holdt kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer om kjæresten. I fjor kunne hun imidlertid avsløre overfor Se og Hør at de to hadde blitt samboere.

- Ja, det har vi. Men jeg har ikke lyst til å gå i noen detaljer, svarte artisten på spørsmålet om når de to ble samboere.

I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet kommer det frem at Ravn og samboeren har gått hver til sitt.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Tidligere i år avslørte de at det var slutt mellom dem. Vis mer

- Brudd er aldri moro

På spørsmålet «har du ikke samboer lenger?» rister hun på hodet og sukker oppgitt.

- Brudd er aldri moro. Man føler seg lett både mislykket og flau fordi man liksom ikke fikk det til. Som om man ga opp uten å ha prøvd hardt nok, forteller hun åpenhjertig.

- Jeg vet likevel ikke om jeg ville gjort noe annerledes. Jeg har ikke for vane å angre på ting. Det kommer sjelden noe godt ut av det, legger hun til.

SINGEL: Tre år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny, har forholet tatt slutt. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SINGEL: Tre år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny, har forholet tatt slutt. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

På spørsmål om noe godt kan komme ut av slike ting, svare Ravn ærlig:

- Jo, det kan faktisk det. I fjor ga jeg ut albumet «Mellom disse 4 vegger», og tekstene der er basert på mine erfaringer, både om å oppleve et brudd, å være alene og å finne seg selv igjen.

Se og Hør har vært i kontakt med Marion Ravns manager, Cecilie Torp-Holte. Hun opplyser at Ravn ikke ønsker å bidra med kommentarer utover Magasinet-intervjuet.

FØLELSESLADD: Marion Ravn begynner kjapt å gråte da hun skjønner hva som er i ferd med å skje. Rekordkjapt, ifølge de andre deltakerne. Video: TV 2 Vis mer

Torsdag ettermiddag kommer det for øvrig fram at Ravn bekrefter bruddet i fredagens episode av «Hver gang vi møtes». Det melder VG.

I programmet røper Ravn også at Elisabeth Andreassen (62), som for et par år siden fant lykken på ny med Øystein Sørum, har gitt henne Tinder-tips. Hun henvender seg til Bettan og sier:

– Da jeg ble singel igjen i vår, sa du: «Nå skal jeg fortelle deg noe, Marion. Tinder har et nytt abonnement, hvor du betaler, og så kan bare de du liker, se det», sier hun i programmet, ifølge avisen.

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Sto på bar bakke

Artisten har tidligere uttalt til Dagbladet at albumet «Mellom disse 4 vegger» blant annet handler om bruddet med eksmannen Andreas Ygre Wiig.

De to var i et svært offentlig forhold, og ikke minst ekteskap. Ygre Wiig og Ravn møttes i Los Angeles, og var sammen i syv år før giftet seg i mai 2013.

Etter to års ekteskap valgte derimot duoen å gå hver til sitt.

- Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, fortalte hun blant annet til avisen.

Ravn fortalte videre at hun har gått gjennom flere brudd som har resultert i en rekke mediesaker, blant annet bruddet fra M2M-kollega Marit Larsen (35), plateselskap og ikke minst bruddet med Ygre Wiig.

SKILTE SEG: Etter to års ekteskap valgte Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig å gå hver til sitt. Her er de avbildet på bryllupsdagen, 25. mai 2013. Foto: Espen Solli
SKILTE SEG: Etter to års ekteskap valgte Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig å gå hver til sitt. Her er de avbildet på bryllupsdagen, 25. mai 2013. Foto: Espen Solli Vis mer

- Da jeg startet å bli intervjuet var jeg i tenårene, og hadde lært at man skal svare om voksne mennesker spør om noe. Men nå har jeg lært meg å holde flere ting privat, sa hun, og fortsatte:

- Jeg har startet på scratch flere ganger. Gått på trynet og reist meg opp igjen. Alle gangene har kjentes like tøffe, men jeg føler at jeg de siste årene har fått en livsendring. Nå vet jeg mer hvem jeg er og hva slags liv jeg vil ha.

Marion Ravn har de siste lørdagene vært å se som en del av detektivpanelet i NRK-suksessen «Maskorama». I helgen var det finale og Trollet, Elgen og Vikingen konkurrerte om seieren.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Vant «Maskorama»

«MASKORAMA»: Under lørdagens sending fikk Jan Thomas stille det ene spørsmålet. Da spurte han om «Trollet» likte fisketaco. Det falt ikke i like god smak hos alle. Og får panelet sove? Musikk: Epidemic Sound. Video: Kine Falch. Reporter: Anniken Aronsen. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Halvveis i programmet måtte Vikingen la masken falle. Inne i kostymet skjulte Youtube-profil Herman Dahl (18) seg.

Så var det duket for duell - med de to gjenværende deltakerne. Her skulle Trollet og Elgen synge en låt fra året de er født.

Etter noen spennende minutter, ble det klart at Trollet hadde vunnet årets «Maskorama» - til jubel fra dommerne.

Men - hun ble ikke avslørt med det aller første. Først måtte Elgen, som havnet på andreplass, la masken falle. Det viste seg å være ingen ringere enn Markus Bailey (28) som skjulte seg inni.

Bailey sang én gang til, før Trollet - årets vinner - endelig skulle avsløres. Det viste seg å være Ulrikke Brandstorp (25) - som mange hadde gjettet.

SEIER IGJEN: Ulrikke Brandstorp var Trollet, og har dermed vunnet sin andre sangkonkurranse på et år. Foto: Julia Naglestad / NRK
SEIER IGJEN: Ulrikke Brandstorp var Trollet, og har dermed vunnet sin andre sangkonkurranse på et år. Foto: Julia Naglestad / NRK Vis mer

- Dette er det morsomste jeg har vært med på, og det mest krevende, sa Brandstorp.

LES OGSÅ: Avslører «Maskorama»-drama

VANT: Ulrikke Brandstorp var vinneren av «Maskorama», og her avslører hun hvordan hun forsøkte å lure fansen til å tro at det ikke var hun som gjemte seg bak trollet. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer