Cristian Brennhovd og Caroline Nitter:

Bekrefter brudd

- Vi er helt ferdige, sier Brennhovd.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Christian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer seinere bekrefter de brudd. Video: Luna Lea. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag formiddag deler «Ex on the Beach-profil» Cristian Brennhovd (23) på sin egen Instagram-profil at det er slutt mellom han og kjæresten Caroline Nitter (24). Paret var sammen nesten to år.

- Det er slutt mellom meg og Caroline. Vi har hatt det litt opp og ned den siste tiden, men nå er vi helt ferdige, bekrefter Brennhovd til Se og Hør, og fortsetter:

- Vi hadde et kjempefint forhold og jeg har blitt glad i Caroline, så det er veldig trist. Nå er jeg singel og det har jeg ikke vært på flere år, så det blir spennende. Jeg hater jo egentlig å være det.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Nitter, foreløpig uten hell.

STIVT: Det dusjes, det daskes og det knaskes når Thea Hope besøker Caroline og Cristian i denne ukens episode av «Bjuda På». Vis mer

Realityprofilene møttes da de begge var deltakere i afterskiutgaven av «Ex on the Beach». Kort tid etter ble det kjent at de to hadde blitt kjærester og senere samboere.

Lørdag kveld dukket Brennhovd og Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Overfor Se og Hør kunne de fortelle at alt sto bra til.

- Vi har det kjempefint. Nå gleder vi oss veldig, og skal bare kose oss i kveld, fortalte duoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer