Magdalena Graaf:

Bekrefter brudd

Influenseren er singel kvinne.

BRUDD: Magdalena Graaf og Louie Marti har brutt forlovelsen. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Magdalena Graaf og Louie Marti har brutt forlovelsen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Magdalena Graaf (47) bekrefter at det er slutt mellom henne og skuespilleren Louie Marti (44).

Det skriver Aftonbladet.

Graaf og Marti forlovet seg i oktober 2021. Nå har altså kjærligheten tatt slutt, noe hun selv skriver på bloggen sin.

Brudd tidligere i høst

På bloggen forklarer Graaf at bruddet ikke skjedde nå, men at hun faktisk har vært singel i en periode allerede. Det er likevel først nå hun bekrefter at bruddet er et faktum.

Det skal likevel ikke være noe vondt blod mellom henne og eksen.

«Kjærligheten tok slutt for et par måneder siden. Vi omgås og henger, men som venner», er blant det hun skriver.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Hun forklarer for leserne sine at hun trenger tid til å bli vant til den nye hverdagen og at hun ikke orker å svare på spørsmål om bruddet riktig ennå.

Hun tar seg også tid til å hylle eksforloveden og omtaler han som en usedvanlig omtenksom mann. Årsaken til bruddet skal ha vært at de begge jobbet for mye, og at de bodde litt for langt unna hverandre.

«Man vet aldri hva som venter rundt neste hjørne. Men akkurat nå konsentrerer jeg meg om hjemmet mitt, helsa mi og barna mine», skriver Graaf.

Forlovet seg

Bruddnyheten kommer et år etter at det ble kjent at Graaf og Marti var blitt forlovet. Ringen ble hentet fram på en kebabrestaurant, hvorpå Graaf ga et klingende «ja» på spørsmålet om hun ønsket å gifte seg.

Grunnen til at Marti valgte å fri på akkurat en kebabrestaurant skal ha bunnet i hva som føltes riktig.

TILLITSBRUDD: I den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2 får vi et innblikk i Monica og Chris Nyhus sitt ekteskap. De avslører at det ikke alltid har vært en dans på roser. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

«Man vil jo at det skal bli perfekt. I går var vi på filmpremieren av «Suedi», som jeg selv medvirker i. Etter feiringen spurte jeg min Magdalena Graaf hvor hun helst ville spise. Hun svarte at hun ville spise på vårt favorittkebabsted. På Vasagatan. Det er min Magdalena det: Billig og bra. Som dere ser i videoen sa hun ja», skrev han om frieriet på Instagram.

Det ble imidlertid aldri noe bryllup.

LES OGSÅ: Hetses: - Folk er ganske brutale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer