Bianca Ingrosso:

Bekrefter brudd

Influenseren har blitt singel.

AVSLØRER: Bianca Ingrosso avslører at hun ikke lenger er i et forhold. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / IBL / NTB
AVSLØRER: Bianca Ingrosso avslører at hun ikke lenger er i et forhold. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / IBL / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27) er singel igjen, det melder hun selv på Instagram i en spørsmålsrunde.

Ingrosso fikk spørsmål på Instagram om hun er singel, og bekrefter med et «JA».

I den samme spørsmålrunden får hun spørsmål om hvordan hun har det.

- Så fine dere er som spør. Jeg skal faktisk være helt ærlig og si at jeg ikke har vært så lykkelig på veldig mange år.

Ingrosso har hatt et av og på-forhold med Phillipe Cohen gjennom åtte år, og har gjort det slutt flere ganger. Likevel har de ved flere anledninger funnet tilbake til hverandre igjen, men nå er det altså over på nytt.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Bruddrykter

I midten av juli spekulerte fansen på om det var slutt mellom influenseren og Philippe Cohen. Dette på bakgrunn av en kommentar 27-åringen kom med i en YouTube-video.

I videoen snakket Ingrosso om sexlivet sitt og at det skal mye til for at hun har sex med noen.

- I dag i voksen alder, når jeg er singel, er det ikke mange som har gleden av å være sammen med meg. Jeg må virkelig ha følelser for å kunne ligge med noen, innrømmet hun.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

Utsagnet fikk fansen til å spekulere vilt på om det var brudd mellom Ingrosso og Cohen. Den gang gikk imidlertid førstnevnte ut og avkreftet at hun var singel. Det gjorde hun i en tekstmelding til Aftonbladet.

Ingrosso og Phillipe Cohen har gjort det slutt flere ganger, men deretter funnet tilbake til hverandre igjen, men nå er det altså over på nytt.

Av og på-forholdet har vart gjennom åtte år.

LES OGSÅ: Avkrefter rykter etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer