Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Bekrefter brudd

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen går fra hverandre.

BRUDD: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært kjærester i nærmere et tiår. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært kjærester i nærmere et tiår. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2012 fant influenserparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) kjærligheten under innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel» i Mexico.

Siden den gang har det skjedd mye i livet deres. De har blant annet blitt forlovet og fått sønnen Falk (3).

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Helt i slutten av februar var duoen riktignok klare for et nytt kapittel. Gjelsvik delte nemlig nyheten om at hun og familien skulle flytte fra Østlandet - til fordel for Stavanger for å bygge drømmehuset.

Livet kan derimot ikke alltid gå som planlagt. Nå, nesten et tiår som kjærester, kan paret røpe at de har valgt å gå hver til sitt. Nyheten avslører hun på Instagram.

«10 år! Hit men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noen sinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere. Når man har barn sammen gjør man det som skal til for å prøve og holde sammen - koste hva det koste vil, men det kommer til et punkt hvor det ikke er mulig å kjempe lenger... », begynner hun innlegget.

Gjelsvik skriver videre at husdrømmen i Stavanger går i vasken, og at det gjør vondt når livet tar en annen vending enn det man har sett for seg.

« Jeg kjenner på en berg-og-dalbane av følelser... Sinne, sorg, lettelse, glede... En syv måneder lang sorg, som jeg har klart å jobbe meg igjennom bak fasaden!»

Videre sier hun også at det har vært avgjørende å ikke dele noe i prosessen, spesielt med tanke på sønnen.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

«Han er den viktigste her, og det fineste som har kommet ut av 10 fantastiske år. For visst pokker har det vært fantastisk- for en reise vi har hatt, og så mange vidunderlige minner vi har skapt sammen. Det vil jeg være for evig takknemlig for. Nå starter en ny og spennende epoke i livet, og jeg kjenner meg sterkere enn ever! Dette skal jeg klare», avslutter hun.

Dennis Poppe har delt et kortere innlegg på Instagram, der han har publisert et bilde av Gjelsvik og sønnen. Til bildet legger han ved både et knust og et helt hjerte.

Åpen om utfordringer

Tidligere har paret vært åpne om at de ikke har fått mye tid til å pleie kjærligheten under pandemien, og beskrev det som et savn å kunne få en barnevakt slik at de kunne ha «date nights».

- Vi savner å gjøre kjæresteting, vi har ikke fått pleiet kjærligheten så mye som vi har gjort tidligere, eller så mye som vi burde i år, sa Gjelsvik den gang.

AKTUELT: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper Vis mer

Paret har heller ikke lagt skjul på at de har gått til parterapi etter at sønnen Falk kom til verden. Begge var nemlig på et punkt i livet hvor de prøvde å finne ut av ting.

Overfor Se og Hør forklarte Gjelsvik den gang at de befant seg i en krevende situasjon og i en ny rolle som nybakte foreldre.

- Vi gikk fra å hele tiden ha date nights til å aldri ha det. Vi hadde en liten leilighet, og da gikk vi virkelig oppå hverandre. Det var bare kaos og rot. Det ble dum krangling og det vil man ikke når man har et barn hjemme. Barn oppfatter jo en ny stemning, selv om de ikke forstår hva som skjer, forklarte Gjelsvik, og la til:

- Vi har alltid vært flinke på å aldri heve en diskusjon foran barnet vårt. Det var viktig for oss å gå i terapi, og det var veldig fornuftig av oss å gjøre det på det tidspunktet.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

LES OGSÅ: Om bruddet:- Kan være venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer