Remee Jackman og Mathilde Gøhler:

Bekrefter brudd

- Vi vil for alltid være hverandres beste venner.

SLUTT: Remee Jackman og Mathilde Gøhler går hver til sitt. Foto: Skjermdump / Instagram
SLUTT: Remee Jackman og Mathilde Gøhler går hver til sitt. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer det ble kjent at det profilerte danske paret Remee Jackman (47) og Mathilde Gøhler (29) skulle flytte fra hverandre.

Grunnen til dette skal ha vært at paret hadde ulike behov. Den gang var de fremdeles et par.

– Vi er ikke perfekte, og forholdet vårt er ikke perfekt. Og jeg tror at alle de krisene og utfordringene som alle andre går gjennom - de går vi også gjennom, har Jackman tidligere uttalt om forholdet.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Mandag kveld avslørte Gøhler på Instagram at paret nå har valgt å avslutte forholdet.

Danske Ekstra Bladet er blant mediene som omtaler saken.

«Som dere kanskje har lagt merke til har det ikke vært så mange bilder av en tradisjonell familie på min profil i det siste. Dette er på grunn av at vi ikke lenger er en tradisjonell familien på den måten. Heldigvis kommer familie i flere elskede former, og Remee Jackman og jeg har ikke vært et par på en god stund. Valget å slå opp for å bli nærmere har vært den riktige avgjørelsen for oss og vårt forhold har utviklet seg til det sterkeste vennskapet og foreldreskapet. Vi vil for alltid være hverandres beste venner og alltid være en stor del av livene til hverandre», skriver Gøhler under et bilde av hun og Jackman.

Ble foreldre i høst

Jackman har gjort stor suksess som låtskriver og dommer i «X-factor», mens Gøhler er en av Danmarks fremste influensere. Paret var sammen i rundt åtte år og forlovet seg i 2017.

I tillegg har de døtrene barna Kenya og Lelou sammen. Jackman har ikke uttalt seg offentlig om bruddet, men delte et bilde av han og barna med bildeteksten «Hovedfokuset fra før og for alltid», etterfulgt av et hjerte.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

Bruddet skjer drøye seks måneder etter at minstedatteren ble født.

Sammen hadde de realityserien «Remee og Mathilde», som fikk fire sesonger før den ble avsluttet tidligere i år. I serien fikk man blant annet se at de oppsøkte parterapi og at de i lengre tid har kjempet for forholdet sitt.

Tross mange forsøk på å redde forholdet velger de nå å gå hver til sitt.

LES OGSÅ: Sønnen kommer ut av skapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer