David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad:

Bekrefter brudd

Kjendisparet har flyttet fra hverandre.

BRUDD: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har gått hver til sitt. Foto: Berit Roald / NTB
BRUDD: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har gått hver til sitt. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er slutt mellom David Eriksen (54) og Hedvig Sophie Glestad (30). Det melder begge parter på Instagram.

Han innleder innlegget med å skrive at de i løpet av to sesonger av «Alle elsker David» har delt hverdagen på godt og vondt, og at det å vise alle fasetter av livet har vært en viktig faktor.

«Det skal vi fortsette med, og det er det vi også vil gjøre nå. Hedvig og jeg bekrefter at det er slutt mellom oss og at vi har flyttet fra hverandre», skriver han.

Videre skriver manageren at det gjør vondt for dem og familiene deres, men at det er det riktige valget.

«Det gjør vondt for oss og familiene våre, men det er det riktige valget vi har tatt. Vi ønsker å fortsette å jobbe sammen, med Hedvig som profil i EP, og jeg som manager. Det er kun kjærlighet mellom oss, og vi respekterer hverandre som tidligere kjærester, kollegaer og som gode venner» skriver han videre.

Se og Hør har vært i kontakt med David Eriksen, som ikke ønsker å kommentere ytterligere.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

I et eget innlegg på Instagram skriver Glestad at det er på tide å lette på sløret.

«Ville bare finne litt ut av ting og holde det for oss selv før vi delte det (...) Vi bekrefter at det er brudd og har gått hvert for oss.. det er veldig trist og vondt.. men det riktige valget for oss nå.»

30-åringen skriver videre at de går fra hverandre som gode venner, og at David alltid vil ha en liten del av hjertet hennes, sammen med familien hans som hun har blitt så glad i.

«Jeg skal fortsatt være profil i EP, så akkurat nå fortsetter vi som før, bare som kollegaer, venner og tidligere kjærester».

Nyheten kommer bare kort tid etter at Se og Hør skrev om bruddrykter mellom paret. Se og Hør skrev tidligere denne uken om et mulig brudd for kjendismanageren og hans 24 år yngre kjæreste, etter at rykter har svirret over lengre tid.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Blant annet kom det frem at paret skal ha feiret påsken hver for seg.

Eriksen og Glestad har ingen barn sammen, men kjendismanageren har to barn fra sitt tidligere forhold med Brita Agnethe Johansen. De to var sammen i 22 år før forholdet tok slutt. Se og Hør avslørte bruddet i 2016.

LES OGSÅ: Letter på sløret om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer