Mímir Kristjánsson:

Bekrefter brudd

Politikeren forteller at det ble slutt med samboeren før deres andre barn kom til verden.

BRUDD: Rødt-politikeren bekrefter at han og samboeren gikk hver til sitt i fjor. Foto: TV 2
BRUDD: Rødt-politikeren bekrefter at han og samboeren gikk hver til sitt i fjor. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rødt-politiker og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Mímir Kristjánsson (35) kunne før sommeren i fjor, i april, avsløre at han og samboeren Mathilde Holdhus ventet sitt andre barn - en datter.

Det gjorde han ved et uhell på i et innslag på «Dagsrevyen».

I sommer ble de dermed foreldre til to. Det som imidlertid ikke har vært kjent før nå, er at paret valgte å gå hver til sitt før minstedatteren ble født. Det kommer frem i et intervju med Dagbladet.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Røper brudd

I intervjuet forteller Kristjánsson at det tidligere paret ikke har forsøkt å holde det hemmelig.

«Har han blitt rikskjendis og stukket fra kone og barn nå, liksom?», står det i artikkelen. Han svarer:

MAMMA: Naima Al Maresse, kjent fra «Ex on the Beach», har blitt mamma. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Ikke sant, det er vel en historie alle vil tro. Men det er ikke slik. Vi har ikke holdt det hemmelig heller, vi har bare ikke vært opptatt av å gå til pressen med dette. Det vanlige er kanskje å skrive noe på Facebook, jeg vet da faen.

Han forteller videre at et brudd er en vanlig erfaring, og at de er to mennesker som har vært stormforelset og som har prøvd - uten å finne ut av det. Han påpeker også at de fremdeles er glade i hverandre.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

At det ble samlivsbrudd i et svangerskap var heller ikke planlagt, sier han videre.

- Men slik ble det. To fantastiske jenter har vi fått. Ásta har blitt storesøster. Vi er stuck med hverandre uansett. Vi må klare å finne ut av dette, og det gjør vi. Vi samarbeider godt.

«Farmen»-kjendis

Kristjánsson var tidligere nyhetssjef i Klassekampen, men ga seg for å stille som ordførerkandidat for Rødt i Stavanger i 2019. Han har også gitt ut flere bøker.

Han var likevel relativt ukjent for folk flest før han deltok i «Farmen kjendis». Der kom han seg helt til finaleuken, men ble slått i semifinalen av Mia Gundersen.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ble kvitt slitsom uvane på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer