Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad

Bekrefter brudd

Juliane Snekkestad bekrefter at det er slutt mellom henne og Marius Borg Høiby.

SLUTT: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har gått hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SLUTT: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har gått hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag skriver Nettavisen at Marius Borg Høiby (25) og Juliane Snekkestad (26) har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor avisen.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», skriver hun i en tekstmelding til avisen.

Det var i begynnelsen av 2018 at duoen først avslørte at de var blitt et par. Den gang avslørte Se og Hør den hyggelige nyheten om at Borg Høiby hadde fått seg kjæreste.

I etterkant har paret ved flere anledninger åpnet seg om forholdet.

Juliane Snekkestad har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør i å få en kommentar fra Marius Borg Høiby.

Slik møttes de

Tidligere har Snekkestad også gjestet Nettavisen-podkasten «Schendis», hvor hun snakket åpent om forholdet sitt med kronprinsesse Mette-Marits (48) eldste sønn, Marius Borg Høiby.

I podkastepisoden kunne hun blant annet avsløre hvordan de møttes.

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, fortalte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.