Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad

Bekrefter brudd

Juliane Snekkestad bekrefter at det er slutt mellom henne og Marius Borg Høiby.

SLUTT: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har gått hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SLUTT: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har gått hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag skriver Nettavisen at Marius Borg Høiby (25) og Juliane Snekkestad (26) har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor avisen.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», skriver hun i en tekstmelding til avisen.

Det var i begynnelsen av 2018 at duoen først avslørte at de var blitt et par. Den gang avslørte Se og Hør den hyggelige nyheten om at Borg Høiby hadde fått seg kjæreste.

I etterkant har paret ved flere anledninger åpnet seg om forholdet.

Juliane Snekkestad har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør i å få en kommentar fra Marius Borg Høiby.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Slik møttes de

Tidligere har Snekkestad også gjestet Nettavisen-podkasten «Schendis», hvor hun snakket åpent om forholdet sitt med kronprinsesse Mette-Marits (48) eldste sønn, Marius Borg Høiby.

I podkastepisoden kunne hun blant annet avsløre hvordan de møttes.

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, fortalte hun.

Det skulle derimot ikke oppstå varme følelser der og da. Snekkestads jobb sørger for at hun reiser verden rundt, men familien i Tønsberg har også sørget for at hun med jevne mellomrom har vært i Norge.

Det var også her følelsene for Marius oppsto.

BURSDAG: Kronprinsesse Mette-Marit valgte å hylle ektemannen på Instagram. Video: Instagram / Crownprincessmm. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Vi tekstet jo, men det var en veldig klein måte vi ble kjærester på. Vi hadde vært i Oslo, og så skulle han kjøre meg til togstasjonen. Vi har en sånn greie at vi gnir nesene våre mot hverandre, som vi kaller «nesetussing». Da sa jeg at det bare er «sånn kjærester gjør», og da spurte han om vi ikke var det, fortalte hun i podkasten, og la til at hun selvsagt responderte med et «ja» før hun satte seg på toget hjem.

Kjøpte hus

I 2019 ble det også kjent at paret hadde gått til innkjøp av en bolig i Tønsberg, hjembyen til Snekkestad.

Da Se og Hør møtte paret på den eksklusive førpremieren av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil», kunne Snekkestad fortelle at de var i god gang med oppussing, og at de trivdes svært godt i den nye tilværelsen.

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, fortalte Snekkestad den gang, og la til at Høiby har overrasket ved å være «litt av en handyman».

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslørte Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

LES OGSÅ: Kongelig skilsmisse­sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer