Adrian Sellevoll:

Bekrefter brudd

Realityprofilen er singel igjen - en uke etter kjæresteavsløring.

BRUDD: Det er slutt mellom Adrian Sellevoll og Sofi Anckarmann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Det er slutt mellom Adrian Sellevoll og Sofi Anckarmann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofil Adrian Sellevoll (23), kjent fra «Ex on the beach», kunne for en uke siden avsløre overfor Rød Løper at han hadde funnet kjærligheten med svenske Sofi Anckarmann.

Nå bekrefter imidlertid Anckarmann at forholdet.

Det gjør hun overfor «God Kveld Norge».

SVARER: Det var i lengre tid spekulert på om Adrian Sellevoll hadde blitt sammen med Sofi Anckerman, forrige uke fikk vi svaret. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Anckarmann bekrefter overfor Se og Hør at hun avsluttet forholdet, men forsikrer om at hun har det bra.

Det tidligere paret møttes gjennom Instagram, og ble kjærester etter at realityprofilen reiste til Marbella for å møte den svenske modellen.

Bruddet kommer dagen etter at Sellevoll gikk ut på Instagram og beklaget til venner og familie. Her skriver han at alkoholinntaket har vært hovedproblemet til at han ikke klarer å oppføre seg.

«Livsstilen er ikke sunn i det hele tatt, og jeg ødelegger bare for meg selv. Jeg er blitt en selvsentrert egoist som jeg ikke helt har merket selv, og det er veldig beklagelig», er blant det han skriver.

Avslutningsvis lover han å ta grep.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det har ikke lyktes Se og Hør å få en kommentar fra Sellevoll.

Adrian Sellevoll ble kjent gjennom tv-serien «Ex on the Beach» og har siden deltatt i «71 grader nord» og «Farmen kjendis». Sellevoll har også slått seg opp som artist.

HAR/HAR IKKE: Hvilke verdensstjerner har Adrian Sellevoll festa med, hvordan gikk det da han løy til pressen og hva synes han om den populære plattformen «Onlyfans»? Det får vi svar på i spalten «Har/Har ikke» med realityprofilen. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer