Lilli Bendriss:

Bekrefter brudd

Kjærligheten brast for Lilli Bendriss og kjæresten.

GÅR HVER TIL SITT: Etter å ha funnet tilbake til hverandre på tv, er det nå slutt mellom Lilli Bendriss og Shad Tabine. Her sammen i 2019. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
GÅR HVER TIL SITT: Etter å ha funnet tilbake til hverandre på tv, er det nå slutt mellom Lilli Bendriss og Shad Tabine. Her sammen i 2019. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter lang tid med et av-og-på-forhold fant tv-profil Lilli Bendriss (75) og 28 år yngre Shad Tabine (47) tilbake til hverandre gjennom TV 2-serien «Kjendis søker kjæreste» i 2019.

Overfor Se og Hør har de begge tidligere vært klare på sine følelser for hverandre, men har også sagt at de ikke har hatt noen planer om å ta forholdet til «det neste steget» og gifte seg.

- Det har jeg gjort før, og jeg tror vi styrer unna det i denne omgangen. Vi har ikke noe behov for å binde oss til hverandre på noen ytterligere måte enn det vi allerede har gjort, sa Bendriss for to år siden.

Slutt

Kjæresten la den gang til at han delte samme oppfatning, og fortalte at han tvilsomt kom til å gå ned på kne. Til tross for at en forlovelse altså virket fjernt, var duoen svært forelsket.

Tirsdag kan imidlertid Se og Hør avsløre at lykken mellom de to nå har tatt slutt. Bendriss selv forteller at paret sammen har valgt å sette sluttstrek for forholdet.

- Vi har kommet til den konklusjonen at det nå er riktig å forandre statusen vår offentlig fra kjærester til venner, sier hun.

BRUDD: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Lilli Bendriss bekrefter bruddet. Faksimile: Se og Hør
BRUDD: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Lilli Bendriss bekrefter bruddet. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Lilli Bendriss og Shad fant som nevnt tilbake til hverandre i 2019, året etter at de gikk hver til sitt.

Sammen etter brudd

Som følge av tv-deltakelsen fikk de to en ekstra dytt til å finne tonen igjen.

- Det var i programmet vi forsto at det ikke var over, og ville satse på nytt. Det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger, forklarte Bendriss til Se og Hør da, og la til:

- Noen fikk man mer kjemi med enn andre, men til slutt reiste jeg på langweekend med han som jeg ikke hadde klart å glemme, og som hjertet mitt banket ekstra for. Jeg savnet han og ville ha han tilbake i livet mitt.

AVSLØRER: Lilli Bendriss tok med seg kjæresten Shad Tabine på den røde løperen. Video: Kevin Smilden Vis mer

Skilt

Samtidig understreket Bendriss at det å være forelsket opplevdes like intenst som da hun var yngre, og var ærlig på at sexlyst på ingen måte var et tilbakelagt kapittel i livet hennes.

- Jeg var med samme mann i nærmere 50 år, og da er det naturlig at man opplever en tilbakegang. En forelskelse aktiverer den seksuelle energien på nytt, og da er alder irrelevant, sa hun til Se og Hør i 2019.

I 2014 skilte Bendriss og hennes tidligere ektemann seg etter 45 års ekteskap. Da hadde de to, som har tre barn sammen, allerede bodd flere år fra hverandre.

LUNSJ HOS LILLI: Sophie Elise lunsjet med Lilli Bendriss og sammen kom de inn på hennes spesielle evne. Vis mer

LES OGSÅ: - Nærmere enn noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer