Olivia Jade Giannulli:

Bekrefter brudd

Kjendisdatteren røper ny sivilstatus.

SINGEL IGJEN: Olivia Jade, datteren til skuespiller Lori Loughlin. Foto:Skjermdump fra Instagram
SINGEL IGJEN: Olivia Jade, datteren til skuespiller Lori Loughlin. Foto:Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den unge influenseren Olivia Jade Giannulli (21) er datter av «Full House»-stjernen Lori Loughlin (57) og motedesigneren Mossimo Giannulli (58). Hun har gjort seg bemerket på sosiale medier og gjennom sin YouTube-kanal, der hun for øvrig har sanket inn i underkant av to millioner abonnenter.

Privat fant hun i begynnelsen av 2019 kjærligheten med Jackson Guthy (25) og hun bekreftet romansen i en YouTube-video i februar det samme året.

Det skulle imidlertid vise seg å bli et svært innholdsrikt år for den unge stjernen.

Den påfølgende måneden ble det nemlig kjent at totalt 50 personer var siktet for svindel og bedrageri - deriblant Olivias foreldre.

Den enorme mediestormen førte til brudd mellom Olivia og Jackson i mai 2019, før paret ble gjenforent i august samme år.

DRAMATISK VENDING: Melinda og Marvin fant lykken i skandaleprogrammet «Too Hot to Handle». I ettertid har Marvin blitt anklaget for å lure Melinda. Video: Netflix Vis mer

Nå skal imidlertid paret ha gått hvert til sitt - igjen. Det melder flere amerikanske medier, deriblant People.

Singel

På den unge stjernens Youtube-kanal deler hun blant annet hår-, klær- og sminketips, samt hva hun gjør på en helt alminnelig hverdag. 21-åringen er også aktiv på andre sosiale medier-plattformer, og på Instagram har hun over 1,3 millioner følgere.

Det var også her hun selv bekreftet bruddet ved å svare på et innsendt spørsmål via Instagrams Story-funksjonen.

Bekrefter brudd

Her spør en av følgerne: «Er du singel?», noe som 21-åringen svarer på ved å skrive: «Det er jeg, ja».

Fengselsstraff

Som tidligere nevnt fant parets første brudd sted etter at Olivias foreldre ble anklaget for svindel og bedrageri for deres medvirkning i den såkalte universitetsskandalen.

Skandalen har, foruten et åpenbart omdømmetap, resultert i at «Full House»-stjernen og datteren har mistet jobb, sponsorer og samarbeidspartnere.

Loughlin og Giannulli ble nemlig beskyldt for å ha betalt i overkant av 4,3 millioner kroner til Rick Singer og Key Worldwide Foundation for å sikre de to døtrene, Olivia og storesøsteren Isabella (22), en plass på rolaget.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

På den måten skulle de få et garantert opptak til universitetet, University of Southern California - til tross for at verken Olivia eller Isabella var involvert i sporten.

I august 2020 ble Loughlin dømt til fengsel, og i slutten av oktober i fjor startet hun soningen av den to måneder lange dommen. Kort tid senere måtte også ektemannen Giannulli bak lås og slå.

- Dummet oss ut

Skandalen skal ha gått hardt innpå døtrene, men Olivia har ikke lagt skjul på at man etterhvert må kunne gå videre.

I desember i fjor snakket nemlig kjendisdatteren ut for første gang om skandalen som endret livet hennes. Det gjorde hun i et intervju med Jada Pinkett Smiths show «Red Table Talk», ifølge People.

- Det har vært vanskelig. Jeg tror at for alle, uansett hvordan situasjonen er, så vil du ikke se foreldrene dine i fengsel. Samtidig tror jeg det er nødvendig for oss å gå videre og se framover, sa hun den gang.

Selv om det har vært en vanskelig periode, innså hun at familien hadde «rotet det til».

- Jeg prøver ikke å gjøre meg selv til et offer. Jeg vil ikke ha medlidenhet, det fortjener jeg ikke. Vi har rotet det til. Jeg vil bare ha en sjanse til til å bevise at jeg vet at vi har dummet oss ut. Jeg fikk aldri muligheten til å si at jeg er lei meg for at dette skjedde, eller at jeg vet at dette er et stort rot fra alles side, men det er det alle i vår familie mener nå, fortsatte hun.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: Beskyldt for grove bestikkelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer