Jannecke Weeden:

Bekrefter brudd

- Unner ingen å ha slik kjærlighetssorg, sier programlederen.

SINGEL: Jannecke Weeden avslørte sommeren 2019 at hun hadde fått seg kjæreste. Nå er hun singel igjen. Foto: Espen Solli
SINGEL: Jannecke Weeden avslørte sommeren 2019 at hun hadde fått seg kjæreste. Nå er hun singel igjen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kunne programleder Jannecke Weeden (45) fortelle at hun hadde funnet lykken på ny, to år etter at det ble kjent at hun og eksmannen Lasse Weeden skulle skilles etter 17 års ekteskap.

I sommer kom imidlertid kontrabeskjeden, da hun i podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», som lages av nettopp Niklas Baarli og kjæresten Benjamin Silseth, kunne avsløre at hun nå er singel.

Det var da det ble snakk om sommerferie og Weeden ble spurt om hvem hun tilbringer den med, at hun kom med innrømmelsen.

- Er det nå jeg liksom skal brette ut om at jeg er nydumpet?, sa hun i podkasten.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Slutt

Overfor kanalen bekrefter Weeden det som ble sagt i den nevnte podkasten. Hun røper også at bruddet ikke var ønsket fra hennes side.

- Det er jo slutt. Det var ikke noe jeg ønsket, og jeg unner ingen å ha slik kjærlighetssorg, sier hun til TV 2.

Weeden utdyper overfor Se og Hør at kjærlighetssorgen fikk henne til å stille fæle spørsmål rundt seg selv og sin verdi.

- Jeg tenker at dersom noen velger å gå, er det lite annet å gjøre enn å akseptere deres valg, svelge sorgen og gå videre. Ingen kan tvinges til å elske noen, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har det bedre nå enn rett etter bruddet. Jeg har fantastiske venner som har stilt opp sent og tidlig, jeg kommer meg mer ut og har opplevd mange fine turer, med svært fine folk i sommer, sier hun videre.

Hun erkjenner at det til tider har kjentes ut som at kroppen skal kapitulere, men at det nå er mer glede til stede i hverdagen.

«Favorittmenneske»

Som nevnt var det i 2019 det ble kjent at Weeden hadde fått seg kjæreste. Det var via et Instagram-innlegg det hele ble kjent, da hun delte et bilde av seg og en mann.

Mannen omtalte hun den gang som sitt «favorittmenneske».

«Alle bør ha et favorittmenneske. Dette er mitt», skrev hun til bildet.

Weeden uttalte til Se og Hør den gang at hun hadde funnet noen hun kunne gjøre det meste sammen med.

45-åringen har siden vært ordknapp om det som nå er blitt hennes ekskjæreste, til tross for at hun er åpen om veldig mye annet. På sosiale medier holder Weeden følgerne ofte oppdatert på ting som skjer på hjemmefronten.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Hun har blant annet vært åpen om sin kamp mot angsten, som hun har levd med siden hun var en liten jente.

Forverret av samlivsbruddet

Blant stedene Weeden har valgt å åpne seg, er «God morgen Norge». I 2018 gjestet hun nemlig programmet, og kunne fortelle om sin opplevelse med panikkangst.

Det skal hun ha slitt med siden hun var ni år gammel.

I innslaget snakket hun åpent om hvordan lidelsen har preget henne gjennom hele livet, og om hvordan hennes samlivsbrudd med eksmannen, kombinert med en frilansjobb og tilværelsen som en offentlig person, hadde forverret panikkangsten.

- Jeg har i mange år tenkt «stakkars mennesker hvis de har det sånn som meg», fortalte Weeden til Se og Hør etter innslaget.

Hun forklarte den gang at hun ønsket å være åpen av sympati for andre i samme situasjon.

LES OGSÅ: Fant lykken med sjefen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer