Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr.:

Bekrefter brudd

Spikeren i kista for Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr.

BRUDD: Hollywood-stjernen Katie Holmes og kokken Emilio Vitolo Jr. har gjort det slutt etter under ett år sammen. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB
BRUDD: Hollywood-stjernen Katie Holmes og kokken Emilio Vitolo Jr. har gjort det slutt etter under ett år sammen. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor verserte det rykter om at skuespiller Katie Holmes (42) og kokken Emilio Vitolo Jr. (33) hadde funnet lykken sammen.

Bilder av duoen i het omfavnelse dukket opp titt og ofte.

Forholdet ble imidlertid bekrefter i desember i fjor da Vitolo la ut et Instagram-innlegg av stjernen.

«Den mest fantastiske, snilleste og vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen! Elsker deg», skrev han til et bilde hvor Holmes sitter på fanget hans og de smiler varmt til hverandre.

Slutt etter under ett år

Nå, under ett år senere, er det imidlertid slutt mellom Holmes og Vitolo.

Det bekrefter en talsperson for Hollywood-stjernen overfor US Weekly.

Det opplyses om at skuespilleren og kjæresten har skilt veier, men at de forblir gode venner.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

- Intens

Katie Holmes har tidligere vært gift med med Hollywood-stjerna Tom Cruise (58).Da skilsmissen fant sted i 2012, var det Holmes som fikk omsorgsretten for deres felles datter, 14 år gamle Suri Cruise.

I et intervju fra i fjor med magasinet InStyle, innrømmet 42-åringen at den første tiden etter bruddet var tøff.

Holmes tok med seg datteren, som da var seks år gammel, til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

- Den tida var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sa «Dawson's Creek»-skuespilleren, og la til at hun fikk mye hjelp fra folk rundt seg.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Hun mintes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Holmes godt fra denne tiden.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller syv, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokken ti ringte Suri og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, sa hun, og fortsatte:

- Da vi kom til bygningen vår, åpnet drosjesjåføren bildøren og hjalp meg så hun ikke skulle våkne. Han hjalp meg med å bære henne inn. Han var så utrolig snill.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg opplevde mye frykt og usikkerhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer