Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Bekrefter brudd

Stjerneparet bryter forlovelsen.

SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tiden, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB
SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tiden, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) bekrefter torsdag at de har brutt forlovelsen og gjort det slutt.

Det sier paret i en uttalelse til Today, ifølge People.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», heter det i uttalelsen.

«Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», heter det videre.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Full forvirring

Det har hersket full forvirring om stjerneparets forhold den siste tiden.

I mars skrev en rekke amerikanske medier at Lopez og Rodriguez hadde gått fra hverandre og brutt forlovelsen, noe de selv avkreftet kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

Akkurat hva det var paret jobbet seg gjennom er fortsatt ukjent, men ifølge People brukte mye tid på å bearbeide hva enn som sto i veien for et lykkelig parforhold.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- De gjør alt de kan for å prioritere forholdet sitt. De har fremdeles mye å finne ut av før forholdet er bra igjen, fortalte blant annet en kilde over nettstedet for noen uker siden.

Men nå er det altså slutt en gang for alle.

Forlovet seg

Lopez og Rodriguez ble er par for nærmere fire år siden, og forlovet seg for to år siden og kjøpte i fjor et hus for 40 millioner dollar i Miami.

Den tidligere New York Yankees-spilleren fridde til superstjernen for noen år siden etter at de først møttes tidlig i 2017. Forlovelsen kunngjorde de i mars 2019. Siden har de utsatt bryllupet to ganger og forklart at coronapandemien var årsaken.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i den nye filmen «Hustler» som har premiere i september. I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

- Vi måtte avlyse bryllupet på grunn av covid, på grunn av karantenen. Og vi gjorde det faktisk to ganger, noe folk ikke vet, sa Lopez i desember.

I juli i fjor la paret inn et bud for å kjøpe baseballaget New York Mets. Rodriguez har selv 22 sesonger bak seg i den amerikanske baseballigaen (MLB). Han ble kåret til ligaens mest verdifulle spiller tre ganger.

LES OGSÅ: - Stygg, ondskapsfull dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer