Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Bekrefter brudd

Stjerneparet bryter forlovelsen.

SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tiden, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB
SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tiden, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) bekrefter torsdag at de har brutt forlovelsen og gjort det slutt.

Det sier paret i en uttalelse til Today, ifølge People.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», heter det i uttalelsen.

«Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», heter det videre.

Full forvirring

Det har hersket full forvirring om stjerneparets forhold den siste tiden.

I mars skrev en rekke amerikanske medier at Lopez og Rodriguez hadde gått fra hverandre og brutt forlovelsen, noe de selv avkreftet kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

Akkurat hva det var paret jobbet seg gjennom er fortsatt ukjent, men ifølge People brukte mye tid på å bearbeide hva enn som sto i veien for et lykkelig parforhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer