Nicklas Bendtner og Philine Roepstroff:

Bekrefter brudd

Fotballstjernen og modellkjæresten har flyttet fra hverandre.

BRUDD: Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bod/Glimt p Lerkendal Stadion. (1-1) Foto: Ole Martin Wold / NTB
BRUDD: Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bod/Glimt p Lerkendal Stadion. (1-1) Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballstjernen Nicklas Bendtner (33) og kjæresten Philine Roepstorff har gått hver til sitt. Det er Roepstorff selv som bekrefter dette i en video på Youtube-kanalen sin.

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, skriver hun i videoen.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Flyttet ut

De to ble et par i 2018 mens Bendtner fortsatt spilte i Rosenborg.

Hun har flyttet ut av huset de to kjøpte sammen i Nordsjælland. Roepstorffs presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen har også bekreftet bruddet til BT.

Paret har de siste årene profilert seg gjennom Dplay-serien «Bendtner og Philine», også i serien har utfordringene i forholdet blitt vist fram.

Roepstorff fortalte i 2020 åpent om at Bendtner hadde vært utro.

- Forholdet våres er veldig turbulent. Jeg føler at vi burde gå fra hverandre hvert fall annenhver uke, sa Roepstorff om forholdet i Dplay-serien «Bendtner og Philine» like før jul i 2020.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Stjerne i Trondheim

Bendtner har ikke spilt profesjonell fotball siden kontrakten hans med F.C. København gikk ut 1. januar 2020.

Han har denne sesongen jobbet som ekspert for danske TV 2 på Premier League. Han spilte selv flere sesonger i den øverste divisjonen i England for Arsenal og Sunderland.

Han har også vært innom klubber som Juventus, Wolfsburg og Nottingham Forest, før det ble en sensasjonell overgang til Rosenborg i 2017.

Han vant to ligagull i Trondheim, og leverte godt de to første sesongene. Den tredje fikk han lite spilletid av trener Eirik Horneland, og forlot klubben midtveis i sesongen.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Fengselsdom

Perioden ble også preget av utenomsportslige faktorer. Spissen ble i november 2018 dømt til fengsel for vold mot en taxisjåfør.

Han sonet straffen med fotlenke i København mens han fortsatt var Rosenborg-spiller.

33-åringen har ennå ikke offisielt lagt opp som fotballspiller, men avslørte i fjor at han er i gang med å planlegge en karriere som fotballtrener.

LES OGSÅ: Snakker ut etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer