Bianca Ingrosso:

Bekrefter brudd

Den svenske influenseren og Phillipe Cohen har gått hver til sitt.

SLUTT: I en ny YouTube-video meddeler Bianca Ingrosso at forholdet til Phillipe Cohen er over. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
SLUTT: I en ny YouTube-video meddeler Bianca Ingrosso at forholdet til Phillipe Cohen er over. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det blitt spekulert på om det er brudd mellom den svenske influenseren Bianca Ingrosso (26) og Phillipe Cohen (26).

Influenserparet har gjennom årene blitt store favoritter - noe som kan skyldes at de har vært å se på Instagram, YouTube og i Ingrossos realityprogram «Wahlgrens Värld».

Det er imidlertid først nå at Ingrosso velger å uttale seg om rykteflommen. Det gjør hun i en ny YouTube-video.

Flere måneder siden

Innledningsvis forklarer Ingrosso at det som har skjedd de siste seks månedene har hun ønsket å holde privat.

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle det bort, fordi det har vært vår reise. Vi har gjort det vi trengte for å føle oss bra i øyeblikket, og det har vært å gå fra hverandre. Vi har elsket hverandre, sier hun.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Ingrosso velger å ikke fortelle nøyaktig når bruddet fant sted, men røper at det er flere måneder siden.

- Jeg har hatt blandede følelser, både på godt og vondt. Jeg har blitt kjent med nye sider av meg selv, innsett ting og gjort en utrolig jobb med psykologen min, fortsetter hun.

I realityserien «Wahlgrens Värld» har man fått følge forholdet til Cohen og Ingrosso gjennom både oppturer og nedturer.

I den nye YouTube-videoen legger ikke Ingrosso skjul på at hun ikke vil utelukke at de to kan finne tilbake til hverandre, men at akkurat nå føles det riktig å gå hver til sitt.

- Jeg vil alltid elske Phillipe, han er fortsatt familie, min bestevenn og jeg tror aldri jeg kommer til å la ham gå. Jeg tror aldri vi vil gi slipp på hverandre. Vi elsker hverandre og har fortsatt mye kjærlighet for hverandre, og er langt fra ferdig med hverandre, legger hun til.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

Influenseren går heller ikke i dybden på årsaken til bruddet, men forklarer at hun følte seg veldig dårlig i fjor og at hun «hatet» seg selv.

Phillipe Cohen har hittil ikke uttalt seg om bruddet.

Tok abort

Nyheten om bruddet kommer som nevnt etter at flere fans har spekulert på om de to har gått hver til sitt.

De siste månedene har de knapt vist seg sammen, verken på Instagram eller YouTube, og Cohen har heller ikke spilt inn matvideoene sine på Ingrossos kjøkken - slik han tidligere har gjort.

Cohen har også kjøpt seg en hund, Ted, som han hyppig har delt bilder og videoer av på Instagram. Tidligere har han publisert samme type innhold av influenserens hunder, Sammy og Dino.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

I fjor avslørte for øvrig Ingrosso at hun hadde utført en abort. Nyheten delte hun i en episode av familiens realityserie, «Wahlgrens Värld», der hun kunne avsløre gravidnyheten overfor moren, Pernilla Wahlgren (53).

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke ønsket å fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg. Og jeg vil ikke fortelle for jeg vil ikke at det første skal … han vil virkelig ikke nå, sa 26-åringen i programmet, som selv hevdet at hun og Cohen ikke var enige om valget.

Dette var influenserens tredje abort, og hendelsen skal ha fått henne til å reflektere over forholdet med Cohen. I en av episodene fortalte hun nemlig at hun trodde de hadde kommet lenger i forholdet.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Videre fortalte Ingrosso at de hadde hatt det tøft det siste halvåret, fordi de begge åpenbart er egoister. Var det noe 26-åringen imidlertid hadde innsett, så var det hvor viktig et barn er for henne.

Derfor ga hun Cohen et ultimatum.

- Innen ett år vil jeg være gravid. Jeg driter i om jeg blir gravid med Phillipe og vi gjør det slutt. Da får det bli sånn. Jeg kommer aldri til å ta abort igjen. Så jeg har stilt han et ultimatum om at jeg skal være gravid om ett år hvis det er han og jeg. Jeg skal være en ung mamma, fortalte hun.

LES OGSÅ: Skaper full forvirring med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer