Alice Stenlöf og Jireel Lavia:

Bekrefter brudd

Alice Stenlöf avslørte ny kjæreste etter bruddet i fjor høst. Nå er det slutt.

SINGEL: Alice Stenlöf har gått gjennom to brudd det siste året. Foto: Instagram
SINGEL: Alice Stenlöf har gått gjennom to brudd det siste året. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kunne en av Sveriges største influensere, Alice Stenlöf (24), avsløre at hun hadde fått ny kjæreste, kort tid etter at det hadde blitt slutt mellom henne og hockeyspilleren Philip Wong. Duoen hadde den gang vært sammen i seks år.

Stenlöfs nye utkårede var rapperen Jireel Lavia (20), og paret har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier. Den sista tiden har bildene imidlertid blitt færre og færre, og onsdag bekrefter Lavia at paret har gått hver til sitt.

- Mye kjærlighet

På Instagram-story har han delt et bilde av seg selv hvor han holder rundt influenseren. Samtidig bekrefter han altså at det er slutt, men at de fremdeles har kjærlighet for hverandre.

«For å gjøre en ting klart. Alice og jeg er ikke lenger i et forhold. Da vi fremdeles har kjærlighet for hverandre tok jeg avgjørelsen om å avslutte forholdet for begges beste», skriver han.

SLUTT: Slik bekrefter rapperen at det er slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLUTT: Slik bekrefter rapperen at det er slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre forklarer rapperen at følgerne ikke skal tro på ryktene om duoen og at det ikke dreier seg om utroskap.

«Som mange har merket er det mange følelser om vårt forhold involvert, som har blitt delt i sosiale medier. Jeg ønsker at dere respekterer og støtter henne under denne perioden», fortsetter han.

Alice Stenlöf på sin side har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet. Det var imidlertid hun som bekreftet i fjor høst at de var blitt et par.

«Han gjør meg glad», skrev hun til et bilde hvor rapperen holdt rundt livet hennes.

Selv skrev rapperen «baby» med et rødt hjerte i kommentarfeltet. Flere svenske kjendiser uttrykket glede på duoens vegne. Blant dem var Kenza Subosic, Penny Parnevik og Hanna Friberg.

To brudd

Men nå er altså forholdet, som ble tatt så godt imot av parets venner i sosiale medier, over. Dette er Stenlöfs andre brudd på under ett år.

Som nevnt la hun et seks år langt forhold bak seg bare noen måneder før hun ble sammen med rapperen.

- Det er nok blant det vanskeligste jeg noen gang har gått gjennom. Jeg og Philip har vært sammen i over seks år, det er hele mitt voksne liv. Jeg kjenner at jeg er usikker på hvem jeg er, for i løpet av årene som har gått, så har vi påvirket hverandre utrolig mye, sa hun i en Youtube-video hun publiserte da.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Stenlöf gjorde stor suksess med podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B» sammen med Bianca Ingrosso, men venninnene valgte å legge opp etter 88 episoder.

- Det er så mye med denne podkasten som har vært utrolig fantastisk, og vi har fått så mange muligheter og kjærlighet fra dere som har hørt på. Men vi vil også avslutte på topp, sa Stenlöf da.

LES OGSÅ: - Vi får ikke være sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer