Christopher Mørch Husby:

Bekrefter brudd

Christopher Mørch Husby og kjæresten går hver til sitt etter sju måneder.

BRUDD: Christopher Mørch Husby er igjen en singel mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Christopher Mørch Husby er igjen en singel mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christopher Mørch Husby (30) og kjæresten Julian Bjørnerem Hol (26) har gjort det slutt. Det bekrefter 30-åringen til TV 2.

- Det stemmer, men uansett er vi heldige som får beholde hverandre som venner, sier Mørch Husby til kanalen.

Han forklarer bruddet med at de ikke hadde tid til å pleie kjærligheten lenger.

- Den hektiske hverdagen og lange arbeidsdager tok litt over, sier han videre.

Lykken ble med andre ord kortvarig for duoen. Det var i mars i år det ble kjent at Mørch Husby hadde funnet kjærligheten med eiendomsmegleren Julian Bjørnerem Hol. Det bekreftet Mørch Husby overfor Se og Hør. Da fortalte han at de første gang møtte hverandre på Rema 1000.

- Vi fikk vel øye på hverandre helt tilfeldig, så gikk det en dag før jeg plutselig fikk en melding på Instagram. Den svarte jeg jo åpenbart på, fortalte Mørch Husby til Se og Hør da.

Inn i rampelyset

Det var i mars 2015 at nyheten om at Mørch Husby og kjendisstylist Jan Thomas (53) skulle skilles etter sju års ekteskap.

Duoen fikk enorm oppmerksomhet da de sto frem som et par i 2008. Mye av årsaken var at Mørch Husby den gang bare var 19 år gammel, noe 22 år eldre Jan Thomas måtte tåle overskrifter for. Aldersforskjellen ble blant annet harselert med i VGs populære animasjonsserie «Fanthomas».

Paret ble først kjent da Mørch Husby ble hyret inn som assistent for den travle kjendisstylisten. De to utviklet følelser for hverandre, og ble raskt et par. Selv om ryktene gikk, ventet de en stund med å uttale seg om forholdet til pressen.

EPISODE 1: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

De to ble etter hvert svært kjente profiler i Norge, både sammen og hver for seg. Det førte til at et «normalt» liv med hverdagslige sysler ble vanskelig. I tillegg skal Christopher heller ikke ha vært helt komfortabel med livet i offentligheten.

- Han var 19 år da vi traff hverandre, han visste ikke hva han gikk inn i. Og det presset og det vi hadde vært med på, tror jeg til syvende og sist ble en medvirkende faktor i at det ble vanskelig for forholdet, har kjendisstylisten sagt i podkasten «Ida med hjertet i hånden».

Det er en forklaring eksmannen kjenner seg igjen i. Til Se og Hør fortalte Mørch Husby at han i høyeste grad synes det ble utfordrende å være i et forhold som ble så offentlig.

- Jan og jeg hadde veldig mye bra sammen, og det har vi fremdeles. Det som var utfordrende, hadde egentlig ikke noe med oss to som par å gjøre. Derimot var det veldig sjelden at vi bare kunne være oss to.

EPISODE TRE: I tredje episode av «Jan Thomas pusser opp» avslører Jan Thomas hvordan han holder seg ung og kjekk, og får endelig installert sitt hemmelige våpen. Vis mer

- Til slutt var det bare oss to i leiligheten, som var safe-space. Det tærer fort på et forhold, spesielt siden jeg på den tiden var en del yngre enn hva jeg er i dag, sa 30-åringen.

De to har i dag et godt forhold, og jobber fortsatt sammen.

LES OGSÅ: Har levd med kreft i over 30 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer