Miley Cyrus:

Bekrefter brudd

Etter ti måneder er det slutt mellom stjerneparet.

SINGEL: Miley Cyrus skal ifølge flere medier ha bekreftet brudd med Cody Simpson. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Miley Cyrus skal ifølge flere medier ha bekreftet brudd med Cody Simpson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ti månedene har artist Miley Cyrus (27) datet den australske sangeren Cody Simpson (23). Nå skriver derimot flere amerikanske medier at paret har gått hver til sitt.

Ifølge Cheat Sheet bekreftet Cyrus bruddet på sin Instagram-profil torsdag kveld.

I en Instagram-live, hvor hun i utgangspunktet skulle promotere ny musikk, valgte hun også å svare på rykter som skal ha blitt bekreftet av troverdige kilder.

View this post on Instagram

My Idol 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

- Gode venner

- I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det, sa hun ifølge nettstedet, og fortsatte:

- Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være.

SLUTT: Cody Simpson har tidligere hyllet Miley Cyrus for å holde ham jordnær. Etter bruddet skal de ha beholdt vennskapet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Cody Simpson har tidligere hyllet Miley Cyrus for å holde ham jordnær. Etter bruddet skal de ha beholdt vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme video skal Cyrus ha kommet med en klar oppfordring til pressen, og avslørt at hun og eksen fremdeles er gode venner.

- Ikke lag noe drama hvis vi neste uke henger sammen og spiser pizza. Vi har vært venner i ti år, og vi vil fortsette å være det. Ikke lag det til noe det ikke er, fortsetter hun.

Tatt på fersken

Cyrus og Simpson ble først koblet til hverandre i begynnelsen av oktober, etter at de hadde blitt observert kyssende.

TMZ publiserte den gang en video som viste at 27-åringen lente seg mot Simpson og kysset ham på en restaurant i Los Angeles.

Da Simpson kort tid senere la ut et bilde av seg selv og Cyrus på bildedelingstjenesten Instagram - satte romanseryktene virkelig fart.

BRUDD: I dag ble det kjent at realityprofil Silas Vasstrand og artist Victoria Andersen har gjort det slutt. Video: Rød Løper Vis mer

«Frokost før bad med min baby», skrev han under et svart-hvitt bilde hvor han ga 27-åringen et kyss på pannen.

At duoen fant tonen, kom kanskje ikke som en overraskelse på mange. De to har nemlig vært gode venner i flere år, og i et GQ-intervju fra 2015 ga 23-åringen nettopp Cyrus æren for å holde ham jordnær.

- Miley er en av mine beste venner og hun hjelper meg med noen av overgangsgreiene, som å forsøke å rømme fra barndommen. Hun er veldig åpensinnet og jeg jobber med å bli mer som henne, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: Derfor sluttet hun med rus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer