Sofie Nilsen og Morten Botten:

Bekrefter brudd

På sin egen blogg røper influenseren at paret har gått hver til sitt.

BRUDD: Sofie Caroline Nilsen avslører på sin egen blogg at det er slutt med kjæresten, Morten Botten. Foto: Ole Johannes Ferkingstad/ Se og Hør
BRUDD: Sofie Caroline Nilsen avslører på sin egen blogg at det er slutt med kjæresten, Morten Botten. Foto: Ole Johannes Ferkingstad/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i flere måneder versert rykter om at influenserne Sofie Caroline Nilsen (26) og Morten Botten (25) skal ha gått hver til sitt.

Nå avslører førstenevnte at det stemmer, og at paret har valgt å avslutte forholdet. Det røper hun på sin egen blogg, i et ferskt innlegg med følgende tittel: «Det er slutt».

Saken ble først omtalt av TV 2.

Paret møttes første gang da de var med i «Paradise Hotel» i 2017, og har siden den gang vært et av de mest profilerte influenserparene i Norge. Etter deltakelsen har de blant annet vært å se i serien «Bloggerne».

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skriver hun på bloggen.

Vokst fra hverandre

Videre skriver Nilsen at hun velger å fortelle åpent om bruddet fordi hun føler leserne fortjener å vite det.

«Jeg vet det er mange som vil spørre hvorfor, og svaret er så enkelt som at vi bare har vokst fra hverandre. Den siste tiden har Morten og jeg bare vært venner, eller bestevenner. Det er en stund siden vi har oppført oss som kjærester, samtidig som at vi er på et sted i livet der vi har helt forskjellige ønsker og drømmer», skriver hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer