Sofie Nilsen og Morten Botten:

Bekrefter brudd

På sin egen blogg røper influenseren at paret har gått hver til sitt.

BRUDD: Sofie Caroline Nilsen avslører på sin egen blogg at det er slutt med kjæresten, Morten Botten. Foto: Ole Johannes Ferkingstad/ Se og Hør
BRUDD: Sofie Caroline Nilsen avslører på sin egen blogg at det er slutt med kjæresten, Morten Botten. Foto: Ole Johannes Ferkingstad/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i flere måneder versert rykter om at influenserne Sofie Caroline Nilsen (26) og Morten Botten (25) skal ha gått hver til sitt.

Nå avslører førstenevnte at det stemmer, og at paret har valgt å avslutte forholdet. Det røper hun på sin egen blogg, i et ferskt innlegg med følgende tittel: «Det er slutt».

Saken ble først omtalt av TV 2.

Paret møttes første gang da de var med i «Paradise Hotel» i 2017, og har siden den gang vært et av de mest profilerte influenserparene i Norge. Etter deltakelsen har de blant annet vært å se i serien «Bloggerne».

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skriver hun på bloggen.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

Vokst fra hverandre

Videre skriver Nilsen at hun velger å fortelle åpent om bruddet fordi hun føler leserne fortjener å vite det.

«Jeg vet det er mange som vil spørre hvorfor, og svaret er så enkelt som at vi bare har vokst fra hverandre. Den siste tiden har Morten og jeg bare vært venner, eller bestevenner. Det er en stund siden vi har oppført oss som kjærester, samtidig som at vi er på et sted i livet der vi har helt forskjellige ønsker og drømmer», skriver hun videre.

RUNDLURT: Morten Botten klarte å lure kjæresten Sofie Nilsen trill rundt. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Botten har delt en lenke til blogginnlegget på sin egen Instagram-konto.

Bor fortsatt sammen

Til tross for at det nå skal være slutt mellom de to influenserne, er de ifølge Nilsen fremdeles nødt til å bo sammen.

Det var i fjor vinter at paret kjøpte en leilighet sammen i Trondheim. Tidligere i år ble det imidlertid kjent at de skulle selge samme leilighet.

I et blogginnlegg skrev Sofie den gang at det ikke lå noe dramatisk bak salget av leiligheten, men at det rett og slett ble for dyrt å ha to leiligheter.

- Da Morten bestemte seg for å flytte til Oslo, ble vi enige om å selge leiligheten innen ett år - da det ble mye kostnader rundt å skulle betale for to steder, skrev 25-åringen på egen blogg.

På bloggen avslører Nilsen nå at hun skal reise til USA, mens Botten flytter tilbake til Oslo.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Møttes på Paradise Hotel

Som nevnt ovenfor var det inne på luksushotellet i Mexico at paret først møttes. Der tok det ikke lang tid før det oppsto mer romantiske følelser.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Nilsen til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Måtte snu i døra på Slottet: - Dritflaut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer