«Ex on the Beach»:

Bekrefter brudd

«Ex on the Beach»-duoen går hver til sitt.

BRUDD: Richard Liedholm og Naima Al Maresse har bestemt seg for å gå fra hverandre - ett år etter at de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Richard Liedholm og Naima Al Maresse har bestemt seg for å gå fra hverandre - ett år etter at de ble sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst hadde den andre sesongen av norske «Ex on the Beach» premiere, til glede for mange. Sesongen bød på drøy sex, krangling og fyll - som alltid - men ble også arnested for romantikk. Etter innspillingen fant nemlig de to deltakerne Richard Liedholm og Naima Al Maresse kjærligheten med hverandre.

De hadde allerede en relasjon da de sjekket inn i villaen - som eksene til hverandre. Og det er her magien i konseptet ligger: Kan to som tidligere har hatt en relasjon bygge den opp igjen? I dette tilfellet fungerte det utmerket - helt fram til nå.

Overfor Se og Hør bekrefter Liedholm at han og kjæresten nå har gått fra hverandre, etter omtrent ett år som kjærester.

Bevarer vennskapet

- Ja, vi har gjort det slutt. Men vi har planer om å bevare det fine vennskapet, sier Liedholm, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Al Maresse bekrefter også bruddet overfor Se og Hør , men opplyser at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Det var på premierefesten til den andre sesongen at duoen kunne avsløre overfor Se og Hør at de hadde funnet kjærligheten med hverandre.

- Vi ble først sammen en stund etter innspillingen, faktisk. Vi var hver for oss, og ingen av oss tenkte vel at det skulle bli noe spesielt, sa Liedholm et halvt år etter innspillingen.

Liedholm og Al Maresse tilbrakte tid på hver sin kant, men bestemte seg for å ta en prat om hvor landet egentlig lå.

BEVARER VENNSKAPET: Selv om de har gått hver til sitt, ønsker de å bevare vennskapet. Foto. Privat
BEVARER VENNSKAPET: Selv om de har gått hver til sitt, ønsker de å bevare vennskapet. Foto. Privat Vis mer

- Vi pratet om hvorfor det ikke klaffet der inne, og fikk kanskje plutselig øynene opp for hverandre. Etter en fuktig kveld på byen, endte vi opp hjemme hos meg, og der ble det full klaff igjen, sa han, og fortsatte:

- Plutselig ble vi mer sjalu på hva den andre gjorde, og ville heller henge med hverandre. Da bestemte vi oss for å kjøre på. Dette var i starten av mars.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Eneste paret

Nå har de altså valgt å gå fra hverandre, etter ett år som kjærester. Paret har slettet bilder av hverandre fra sosiale medier, og Liedholm har satt sivilstatusen sin til singel på Facebook. De var de eneste fra fjorårets sesong som offisielt ble kjærester.

Det skal derimot nevnes at Henrik Grønvik nylig uttalte til Se og Hør at han hadde funnet tonen med Rikke Isaksen, som var å se i både første og andre sesong av suksessrealityen.

De bor i hver sin by, men prøver å få ting til å fungere - til tross for avstanden. Hvordan det gikk med de øvrige deltakerne fra fjoråret kan du lese under.

AVSLØRER: Daniel Louis, som er med med i «Ex on the Beach, har fått seg kjæreste, og nå flytter de inn sammen. Vis mer

LES OGSÅ: Nå bekrefter Jan Thomas forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer