<strong>SINGEL:</strong> Fotballstjernen Martin Ødegaard bekrefter at han er singel. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Fotballstjernen Martin Ødegaard bekrefter at han er singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Martin Ødegaard:

Bekrefter brudd

- Ja, jeg er singel, sier fotballstjernen til Drammens Tidende.

Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med Drammens Tidende avslører Real Sociedad-stjernen Martin Ødegaard (21) at han er singel.

Ifølge avisen skal Real Sociedads pressesjef Jon Ander Munudate ha spøkt med at de burde finne en spansk jente til Ødegaard.

- Ha ha, han sa det, ja? De sier at de skal fikse meg en dame herfra, sånn at jeg blir her resten av livet. Jeg har sagt at jeg er litt usikker på det, ha ha. Jeg foretrekker nok en norsk jente, men vi får se, sier Ødegaard til avisen.

- For du er singel nå?

- Ja, jeg er singel nå. Jeg var i et forhold i en del år, men ikke nå lenger, sier han.

NYSINGEL: Isabel Raad delte denne uken at hun ble singel for én uke siden, og allerede har hun fått mange henvendelser fra menn. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Åpnet opp om forholdet

Hvem Ødegaards tidligere utkårede er har imidlertid aldri blitt avslørt, da fotballspilleren hele veien har holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt.

Ifølge Dagbladet lettet imidlertid Ødegaard på sløret i 2018. Det gjorde han under en podkast laget av Norges Fotballforbund. I podkasten bekreftet 21-åringen at han var i et avstandsforhold.

- Jeg er i et avstandsforhold som er på vei til ikke å bli et avstandsforhold, men et vanlig forhold, fortalte Ødegaard i podkasten den gang.

- Vi er i samme situasjon. Også der er det fint å ha hverandre. Snakke litt og dele litt - og få ut litt frustrasjon og positive ting, fortsatte 21-åringen.

Det var i 2014 at Ødegaard ble den yngste fotballspilleren i Norge som har spilt under Tippeligaen. Han ble raskt sett på som et stort talent, og i januar 2015 signerte unggutten kontrakt med den spanske fotballklubben Real Madrid.

SINGEL: Christina Aranja Ophaug Kristiansen er hjemme fra «Love Island», men får seg en overraskelse under intervjuet. Video: Rød Løper/TV2 Vis mer

Utfordrende med sosiale medier

Og med den nye kontrakten kom også stjernestatusen, noe Ødegaard selv til tider innrømmet at kunne være utfordrende. Spesielt når det kommer til sosiale medier.

- Jeg bruker det en del når jeg skal snakke med venner, men jeg er ikke så aktiv på de offentlige brukerne mine. Jeg styrer Instagram og Twitter selv. Der kommer det inn mange meldingsforespørsler, men jeg prøver å unngå de, sa han i en utgave av Dagbladet i 2017.

- Hvis ikke føler jeg at jeg må svare alle, og det tar for mye tid. Jeg hadde sikkert fått mye oppmerksomhet hvis det var målet, fra damer for eksempel, men det er jeg ikke ute etter. Jeg har kjæreste og trives med det, la han til.

<strong>I AKSJON:</strong> Her ser man Martin Ødegaard spille fotball for Real Sociedad under storkampen mot Real Madrid i fjor. Foto: NTB Scanpix
I AKSJON: Her ser man Martin Ødegaard spille fotball for Real Sociedad under storkampen mot Real Madrid i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ødegaard har vært på lån til Real Sociedad fra Real Madrid denne sesongen, og han blir etter alt å dømme der en stund.

- Det er null prosent sjanse for at han går tilbake til Real Madrid etter sesongen, sa klubbpresident Jokin Aperribay, i et intervju med radiostasjonen Cadena SE før jul.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer