SINGLE: Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel. Her sammen med tvillingsøstera Vita i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGLE: Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel. Her sammen med tvillingsøstera Vita i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Wanda Mashadi:

Bekrefter brudd

Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel.

Publisert

Vita og Wanda Mashadi (28) har de siste åra fått svært mye oppmerksomhet her til lands. I tv-serien «Vita og Wanda» har man fått følge tvillingenes liv i opp- og nedturer, og man har også fått tatt del i deres samboerskap.

I fjor ble det også spekulert på om Wanda hadde funnet kjærligheten, noe hun for snart ett år siden bekreftet overfor Se og Hør.

Singel

Men når Se og Hør møter henne mandag denne uka i forbindelse med premieren på Jan Thomas' nye datingprogram, kan imidlertid 28-åringen avsløre at forholdet har tatt slutt.

Wanda forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet, men at et forhold av og til rett og slett ikke fungerer.

View this post on Instagram

Han her ❤️

A post shared by Wanda Mashadi (@wandamashadi) on

- Det går greit, jeg har det fint. Sånn er livet, men vi er venner og har en god tone.

28-åringen deler at de gikk hver til sitt for en måneds tid siden, men det betyr ikke at hun er klar for å begynne å date med det første.

- Nå skal jeg ha Wanda-tid. Bare fokusere på jobb, venner og familie. Nå har jeg det bra igjen, så da tenker jeg at man må gjøre ting som er gøy.

Hemmelighetsfull

Wanda og mannen hun var kjæreste med satte virkelig fart på ryktemølla da førstnevnte delte et bilde av ham på Instagram i fjor.

- Vi har ikke satt noe etikette på det enda, men vi tilbringer mye tid sammen, sa hun hemmelighetsfull til Se og Hør den gang.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Hvor lenge, eller hvor seriøst det var blitt mellom duoen, ønsket hun heller ikke å si noe om.

- Han er en anonym fyr som jeg skal fortsette å holde anonym. Han er langt utenfor min bransje. Det er veldig deilig, sa hun, og la til:

- Alle vennene mine er også det, noe jeg setter veldig pris på. Det blir som en slags avkobling.

Livet til tvillingene Vita og Wanda har på kort tid endret seg fra å være et relativt rolig, og normalt liv - til å bli et hektisk, og til tider et svært offentlig liv.

Etter at duoen fikk sin egen tv-serie har de også deltatt i hver sin realityserie. Wanda i «Camp kulinaris» og Vita i «71 grader nord Kjendis».

BILDEKRANGEL: VGTV-profil Mads Hansen gikk hardt ut mot et Instagram-innlegg av Wanda Mashadi. Heldigvis kom tvillingsøsteren til unnsetning. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: - Dater «Harry Potter»-stjerne i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer