Isabel Raad:

Bekrefter brudd

– Avsluttet forholdet jeg var i.

SINGEL: Isabel Raad bekreftet i helgen at hun er blitt singel. Foto: Marie Røssland
SINGEL: Isabel Raad bekreftet i helgen at hun er blitt singel. Foto: Marie Røssland Vis mer
Publisert

«For rundt en uke siden avsluttet jeg forholdet jeg var i. Det går fint med meg altså, så dere trenger ikke å bekymre dere», skrev blogger og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabel Raad (25) på bloggen sin lørdag ettermiddag.

Hun dukket opp på premierefest med den britiske fitnessmodellen, personlige treneren og tidligere «Ex on the beach»-deltakeren Joss Mooney i mars, men har hele veien vernet godt om privatlivet sitt, spesielt hva gjelder kjærlighetslivet sitt.

Nå avslører hun altså at hun er blitt singel.

«Jeg kommer ikke til å utdype noe mer enn det, annet enn at jeg ville informere dere. Jeg føler dog at jeg har veldig uflaks med guttene jeg faller for. Jeg har lært at jeg kanskje må se etter andre ting enn det jeg har gjort hittil», skriver hun videre på bloggen.

25-åringen skriver videre at hun fremdeles er ung, og at hun derfor har god tid til å finne den rette som hun ønsker å dele resten av livet sammen med, stifte familie med og gifte seg med.

FLAMMER: Briten har tidligere markert seg i «Ex on the beach UK», og skal nå ha funnet tonen med Isabel Raad. Vi blir litt bedre kjent med toppbloggerens nye flørt. Vis mer

«Alt det der kommer når jeg minst aner det – det vet jeg. Inntil da skal jeg gå tilbake til å være den selvstendige, livsglade og single jenta som jeg var i januar, før jeg gikk inn i dette forholdet. For sannheten er at jeg i utgangspunktet trives skikkelig godt med å være alene. Det er da jeg føler jeg er hundre prosent meg selv, og som lykkeligst», fortsetter hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med Isabel Raad.

Som nevnt har bloggeren tidligere vernet godt om kjærlighetslivet sitt. Hun har så å si aldri bekreftet hvem hun har vært i et forhold med, og det var først i juni hun bekreftet at hun hadde kjæreste.

«Jeg vet at det er et spørsmål som i hvert fall blir stilt flere ganger daglig, og det er: er du singel? Svaret er nei. Jeg er ikke singel, men jeg deler mindre av den delen av livet mitt akkurat nå. Da har jeg i hvert fall svart på det, så slipper dere å lure», skrev hun på bloggen.

Saken fortsetter nedenfor.

Offentlig forhold

Isabel Raad var tidligere i et forhold med Pierre Louise Olsson, som hun møtte under «Paradise Hotel» i 2015. Kort tid etter innspillingen oppsto det romantiske følelser mellom de to, men to år etter tok forholdet slutt.

Året etter startet imidlertid romanseryktene å svirre rundt de to på nytt, noe Raad også bekreftet på sin blogg. Men heller ikke denne gangen viste forholdet seg å vare.

– Dessverre har vi valgt å gå fra hverandre. Det har vært veldig tungt for oss en stund nå, da begge har vært forberedt på at dette kom til å skje før eller siden, skrev hun på bloggen den gang.

Ifølge Raad gikk duoen fra hverandre som venner, uten dramatikk.

KLEINT: Erik Sæter og Isabel Raad er begge profilerte «Paradise Hotel»-profiler, og har i år vært delaktige i castingprosessen. Her ser de klipp fra sin egen audition for første gang. Video: Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Skuespillerparet avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer