Gustav Nilsen og Selda Ekiz:

Bekrefter brudd

Gustav Nilsen og Selda Ekiz har gått fra hverandre.

BRUDD: Det er slutt mellom Selda Ekiz og Gustav Nilsen etter åtte år. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
BRUDD: Det er slutt mellom Selda Ekiz og Gustav Nilsen etter åtte år. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter åtte år som kjærester er det nå slutt mellom Gustav Nilsen (43) og Selda Ekiz (33). Det bekrefter førstnevnte i tirsdagens utgave av Se og Hør.

- Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet, men vi er fortsatt gode venner. Utover det har vi ingen kommentar, sier Gustav til Se og Hør.

Se og Hør har vært i kontakt med Selda, som ikke ønsker å kommentere saken.

I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Ryktene om bruddet skjøt fart for noen dager siden da Selda la ut et bilde på sin Instagram, hvor hun skrev:

«Jævelig koselig å være singel på bryllup».

Sommershow

Gjennom TV-programmer som «Newton», «Anno», og «Klassequizen» er Selda Ekiz blitt en av landets mest populære programledere.

Det er rundt åtte år siden hun ble sjekket opp av den ti år eldre komikeren - og falt pladask for den sjarmerende totningen.

De har begge mange baller i luften, og Gustav gjør for tiden stor suksess med «Urbane totninger», som har solgt over 30 000 billetter til showet på Kapp på Østre Toten i sommer.

Under fjorårets show var nettopp Selda en av tilskuerne.

- Showet var kjempemorsomt! Jeg holdt på å le meg ihjel, sa hun til Se og Hør den gang.

IKKE SIKKER: «Newton»-programleder Selda Ekiz (28) sier til Dagbladet at hun tror hun holdt tidenes rareste takketale under kveldens «Gullruten». Se også hvem hun sier «Åh, han er så fin», om. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer

Til tross for at de den gang hadde vært sammen i syv år, ble programlederen overrasket i salen.

- Å høre Gustav synge opera! Det har han aldri gjort. Jeg fikk gåsehud! Han har en veldig fin stemme, men opera? Det ante jeg ikke at han kunne gjøre så bra, sa Selda.

Showet har imidlertid også bidratt til at paret ikke fikk sett så mye til hverandre, kunne den tidligere «Newton»-programlederen røpe.

- Han er jo borte stor deler av våren. Jeg skulle ønske vi fikk mer tid sammen, innrømmet Selda videre.

Frierbrev

Som profilert programleder, har den sjarmerende 33-åringen fått en rekke frierbrev de siste årene - selv om hun har hatt kjæreste.

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på TV, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på TV, men jeg svarer ikke på noe, sa Selda Ekiz til Se og Hør i 2012.

VERSTE RÅD: - Han sa jeg burde holde meg. Video: Mina Knudsen / Sveinung U. Ystad Vis mer Vis mer Vis mer

Fikk pris

Før Selda ble programleder for NRKs realitysuksess «Anno», ledet hun det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet «Newton» på statskanalen.

I 2013 sikret nettopp denne jobben henne en Gullruten-pris for beste programleder.

- Jeg er kjempestolt og glad for at jeg har vunnet, og jeg vil takke de andre nominerte og... DET glemte jeg! Det er det man gjør, er det ikke? Denne her er like mye Margrethe Røed, Anne Rimmen og Else Kåss Furuseth sin, sa Selda til Se og Hør etter å ha vunnet prisen.

Familieliv

Tidligere har hun uttalt at hun ønsker seg barn, og at hun ikke vil være alene.

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye.

- Det er vanskelig å prioritere et barn. Hva om man går glipp av en mulighet? Men sånn kan jeg ikke tenke i all evighet. Til slutt så sitter jeg der 60 år, alene og uten barn. Det vil jeg jo ikke.

LES OGSÅ: Brudd for Isabel Raad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer