Liam Payne og Cheryl Cole:

Bekrefter brudd

- Det har vært en tung avgjørelse for oss begge.

SLUTT: Cheryl Cole (35) og Liam Payne (24) annonserer at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Cheryl Cole (35) og Liam Payne (24) annonserer at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden i januar, drøye ni måneder etter at stjerneparet Cheryl Cole (35) og Liam Payne (24) kunne ønske deres sønn Bear Grey Payne (1), velkommen til verden, startet spekulasjonene om brudd.

Nå har det britiske superparet annonsert at de har gjort det slutt.

Den triste nyheten delte stjerneparet over sosiale medier.

- Vi er trist over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, Liam og Cheryl på Twitter søndag kveld.

Videre ber duoen om respekt for privatlivet i denne vanskelige tiden.

Våren 2016 ble det kjent at Liam og Cheryl, som for øvrig er mest kjent fra boybandet One Direction, hadde forelsket seg i hverandre. Men det aller første møtet mellom de to, var da Liam troppet opp på en audition for sangkonkurransen «X-Factor».

- Jeg liker deg

Med låten «Fly me to The Moon», var det bare så vidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga den da 14 år gamle Liam en billett videre til neste runde.

⭐️🙌🏼🙏🏼

Et innlegg delt av Liam Payne (@liampayne)

Han klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

I dag mimret Liam tilbake til øyeblikket på Twitter, og konkluderer med at han har kommet seg langt siden den gang.

- Da jeg dro på «X-Factor»-audition for 10 år siden, hadde jeg hull i skoene og lånte en Armani-bukse fra en venn. Det var bare en 14-åring med store drømmer, og det er sykt hva som kan skje på ti år. Takk, skriver han.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Trøbbel i paradis

I mars 2017 fikk paret sønnen Bear sammen. Allerede i vinter verserte ryktene om at forholdet var i ferd med å briste, og at det var sønnen som holdt dem sammen. En av parets største utfordringer skal ha vært aldersforskjellen.

- Bear er alt for oss, og vi ber om at dere respekterer hans privatliv når vi nå skal komme oss gjennom dette sammen, skriver Cheryl.

I januar skrev The Sun at Liam hadde vært travelt opptatt med solokarrieren sin den siste tiden, noe som har betydd at Cheryl har vært alene hjemme med sønnen deres i flere uker i strekk.

Duoen skal også hatt flere «krisesamtaler» om forholdet sitt, etter at Liam kom hjem fra turné.

The Sun skrev imidlertid at venner av paret frykter at det var for sent å redde forholdet - og at lille Bear Grey var hovedgrunnen til at de to fortsatt var sammen.

Aldersforskjellen på ti år skal heller ikke ha gjort situasjonen bedre:

- Det er en stor aldersforskjell mellom dem. Hvis de ikke hadde hatt Bear, ville de sannsynligvis ha gjort det slutt på dette tidspunktet, sa en kilde til The Sun den gang.

LES OGSÅ: Delte bilde av den voksende magen på tennisbanen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer