Bekrefter brudd via Twitter

Nå er Michael Fassbender ledig på markedet igjen.

KOLLEGER: Michael Fassbender og Nicole Beharie falt for hverandre under innspillingen av fjorårets kinosuksess «Shame» (bilde). Foto: Filmweb
KOLLEGER: Michael Fassbender og Nicole Beharie falt for hverandre under innspillingen av fjorårets kinosuksess «Shame» (bilde). Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som så mange par før dem, falt den tysk/irske skuespilleren Michael Fassbender (35) og amerikanske Nicole Beharie (28) for hverandre på filmsettet.
 
Paret spilte mot hverandre i den kritikerroste filmen «Shame», som kom ut i fjor, hvor Fassbender portretterte en sexavhengig mann. Beharie var en av hans erobringer - ikke ulikt realiteten.

Men denne uken bekrefter 28-åringen, via Twitter, at paret har valgt å gå hvert til sitt:

«Ja, det er sant, Fassbender og jeg er ikke sammen lenger».

For et år siden fortalte 35-åringen, ifølge Contact Music, at han og Beharie hadde funnet lykken med hverandre, men innrømmet at den store avstanden mellom dem var et problem.

- Vi prøver å se hverandre så ofte som mulig, men det er til tider vanskelig ettersom hun bor i New York og jeg bor i England.

I løpet av året blir Fassbender å se i alt fire filmer, deriblant thrilleren «The Counselor» som har blant andre Javier Bardem (43), Penelope Cruz (38), Brad Pitt (49) og Cameron Diaz (40) på rollelisten.
 


LES OGSÅ: Britney Spears bekrefter brudd med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer