KOLLEGER: Michael Fassbender og Nicole Beharie falt for hverandre under innspillingen av fjorårets kinosuksess «Shame» (bilde). Foto: Filmweb
KOLLEGER: Michael Fassbender og Nicole Beharie falt for hverandre under innspillingen av fjorårets kinosuksess «Shame» (bilde). Foto: Filmweb Vis mer

Bekrefter brudd via Twitter

Nå er Michael Fassbender ledig på markedet igjen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Som så mange par før dem, falt den tysk/irske skuespilleren Michael Fassbender (35) og amerikanske Nicole Beharie (28) for hverandre på filmsettet.
 
Paret spilte mot hverandre i den kritikerroste filmen «Shame», som kom ut i fjor, hvor Fassbender portretterte en sexavhengig mann. Beharie var en av hans erobringer - ikke ulikt realiteten.

Men denne uken bekrefter 28-åringen, via Twitter, at paret har valgt å gå hvert til sitt:

«Ja, det er sant, Fassbender og jeg er ikke sammen lenger».

For et år siden fortalte 35-åringen, ifølge Contact Music, at han og Beharie hadde funnet lykken med hverandre, men innrømmet at den store avstanden mellom dem var et problem.

- Vi prøver å se hverandre så ofte som mulig, men det er til tider vanskelig ettersom hun bor i New York og jeg bor i England.

I løpet av året blir Fassbender å se i alt fire filmer, deriblant thrilleren «The Counselor» som har blant andre Javier Bardem (43), Penelope Cruz (38), Brad Pitt (49) og Cameron Diaz (40) på rollelisten.
 


LES OGSÅ: Britney Spears bekrefter brudd med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer