Heidi Klum:

Bekrefter brudd med sin 14 år yngre kjæreste

- Jeg tror det er viktig å ta en pause for å reflektere.

SLUTT: Her er paret sammen under fjorårets Vanity Fair fest etter Oscar-utdelingen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
SLUTT: Her er paret sammen under fjorårets Vanity Fair fest etter Oscar-utdelingen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): For halvannen uke siden begynte ryktene å svirre om at Heidi Klum (44) og kunsthandleren Vito Schnabel (30) hadde gjort det slutt etter tre år som kjærester.

- De tar en pause akkurat nå. Ting har vært vanskelig i det siste, de bor på hver sin kyst, sa en kilde til People.com.

Heidi, som har barna Helene (13), Henry (12), Johan (10) og Lou (7) fra ekteskapet sitt med artisten Seal (54), skal også ha vært travelt opptatt med å få ungene tilbake på skolen etter sommeren.

- Det er starten på skoleåret og Heidi må fokusere på barna, forklarte kilden videre.

Nå bekrefter supermodellen selv at forholdet er over.

- Jeg tror det er viktig å ta en pause for å reflektere, forteller hun til People mandag.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: I juli 2016 klarte ikke Heidi og Vito å holde fingrene borte fra hverandre da de satt på tribunen under Wimbledon i London. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: I juli 2016 klarte ikke Heidi og Vito å holde fingrene borte fra hverandre da de satt på tribunen under Wimbledon i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klum og Schnabel ble kjærester i 2014, og har ikke vært redd for å vise sine følelser for hverandre i offentligheten.

I fjor sommer åpnet hun seg om kjærligheten hun hadde for sin unge mann.

- Jeg elsker å være forelsket, som når man har sommerfugler i magen og når man bare føler seg fantastisk. Jeg feirer all romantikk. Jeg er ganske gammeldags på det området. Jeg er glad i livet, feirer kjærligheten og det å være lykkelig, fortalte hun til People.

Kysset en annen kvinne

I juni i år virket derimot forholdet å ha kjølnet. Da postet blant annet Daily Mail bilder av Schnabel som kysset en mystisk brunette i baksetet på en taxi.

Nettstedet skrev den gang at duoen hadde forlatt en restaurant sammen i London rundt klokken 03.30 om natten, og kysset hverandre på gaten før de fortsatte å kysse i taxien. Deretter hadde de dratt hver til sitt.

- Påstandene som har blitt gjort er en feiltolkning av en helt uskyldig situasjon. Det ligger ikke noe mer her enn at jeg sa god natt til en familievenn og så dro vi hver for oss, skrev han i en kunngjøring til People kort tid etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE: Her er den tyske modellen på bytur sammen med barna Leni, Lou og Henry i New York i juni. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Her er den tyske modellen på bytur sammen med barna Leni, Lou og Henry i New York i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klum skal ikke virke knust etter bruddet, ifølge E! News.

I helgen dro hun til Las Vegas hvor hun fredag deltok på iHeartRadio Musical Festival og lørdag koste seg på Jennifer Lopez' «All I Have Sin City»-show.

Etterpå delte hun dette bildet av seg selv og popstjernen på Instagram:

Love you @jlo ...❤️Your show was absolutely AMAZING #vegas #allihave

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

- Hun er fri som fuglen, forteller en kilde til People, og legger til at firebarnsmoren var glad for å slå ut håret sammen med venninnene sine i Las Vegas.

LES OGSÅ: Scott viser sin kjærlighet etter å ha benektet romanseryktene