SLUTT: President Francois Hollande har lenge unngått å svare på om hans samboer Valerie Trierweiler er landets førstedame. Nå brekfter han at de to har gått hvert til sitt.  Foto: All Over Press
SLUTT: President Francois Hollande har lenge unngått å svare på om hans samboer Valerie Trierweiler er landets førstedame. Nå brekfter han at de to har gått hvert til sitt. Foto: All Over PressVis mer

Bekrefter brudd med samboeren

Kjærlighetsdramaet fortsetter for den franske presidenten.

SEOGHØR.NO: Det har blåst kraftig rundt Frankrikes president Francois Hollande (59) etter det ble kjent at han i lang tid har hatt et forhold med den 19 år yngre skuespilleren, Julia Gayet (41).

Nå har presidenten selv gått ut og bekreftet at det er slutt mellom han og landets førstedame, Valerie Trierweiler (49).

- Jeg ønsker å gjøre det kjent at jeg har avsluttet mitt partnerskap med Valerie Trierweiler, sier presidenten i en pressemelding til AFP.

Francois Hollande og journalist Valerie Trierweiler har vært samboere i syv år. Da utroskapsryktene begynte å svirre ble hun lagt inn på sykehus for å samle krefter.

Den tidligere førstedamen ble skrevet ut like før pressemeldingen om bruddet kom.

LES OGSÅ: OL-profil kom ut av skapet.