IKKE LENGER SAMMEN: Chris Brown bekrefter i et nytt intervju at han ikke lenger er sammen med av-og-på-kjæresten Rihanna.  Foto: All Over Press
IKKE LENGER SAMMEN: Chris Brown bekrefter i et nytt intervju at han ikke lenger er sammen med av-og-på-kjæresten Rihanna. Foto: All Over PressVis mer

Bekrefter brudd med Rihanna

Chris Brown er ikke lenger sammen med Rihanna, men sier at de alltid vil være glade i hverandre.

SEOGHØR.NO: Få forhold har fått like mye oppmerksomhet som kjærlighetsforholdet mellom Chris Brown (24) og Rihanna (25).

Romansen havnet i søkelyset verden over da Brown banket skjønnheten fra Barbados i 2009, og bildene av en blodig Rihanna gikk verden rundt. 

Mange uttrykte sin bekymring da «Diamonds»-stjernen i desember valgte å ta Chris tilbake, og fortalte at de ønsket seg barn sammen.

Siden den gangen skal de to ha hatt et turbulent av-og-på-forhold. Stjernene har sagt svært lite om hverandre, men nå bryter Brown tausheten i et sjeldent åpenhjertig intervju med den australske radiokanalen 2Day. 

Søndag fylte Brown 24 år og samtalen dreies inn på Rihanna når han blir spurt hvordan han skal feire bursdagen.

- Jeg har faktisk planlagt tre bursdagsselskaper, et i Los Angeles, et i Las Vegas og et i New York. så vi kan ha det litt gøy. Jeg prøver å ha det gøy med fansen og de andre klubbgjestene, sier Chris ifølge E! Online. 

- Og hva med Rihanna?

- Jeg gjør det alene. Hun kommer til å gjøre sin egen greie, hun er på turné. Det vil alltid være kjærlighet der. Jeg er en voksen mann nå og må spole ting fremover.

Brown understreker at han alltid vil ha følelser for Rihanna, men at det ikke passer seg med et forhold nå.

- Jeg vil alltid elske henne, men jeg kan ikke fokusere på å gjøre en så ung jente til konemateriale. Jeg må være den beste Chris Brown jeg kan være, fortsetter han.  

Få dager før bruddet slettet Chris eks-kjæresten fra Twitter. Avsløringen om bruddet kommer bare få dager etter at Browns far oppfordret sønnen til å dumpe Rihanna, som han mente hadde dårlig innflytelse på ham. 

LES OGSÅ: Her overøser Rihanna strippere med sedler