Bekrefter brudd med Hollywood-kjekkas

– Josh ønsket seg et roligere og mer tilbaketrukket liv...

FAMILIEPLANER KOM I VEIEN: Ifølge kilder nær paret skal det være Josh sine familieplaner som ødela forholdet. Foto: All Over Press
FAMILIEPLANER KOM I VEIEN: Ifølge kilder nær paret skal det være Josh sine familieplaner som ødela forholdet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske modellen Sophia Lie (22) har i over ett år vært sammen med den amerikanske Hollywood-stjernen Josh Hartnett (32), og paret har tilbrakt mye tid sammen både i Oslo og Los Angeles, hvor de begge for tiden bor.

Men nå bekrefter den norske skjønnheten overfor Se og Hør at forholdet til «Pearl Harbour»-stjernen er over.

– Ja, det er slutt, sier Lie til bladet.

Ifølge kilder nær Sophia var det Josh sine familieplaner som kom i veien for forholdet.

– Josh ønsket seg et roligere og mer tilbaketrukket liv. Han ville stifte familie. Dessverre var ikke Sophia klar for dette og derfor gjorde hun det slutt. De var rett og slett på forskjellige plan i livet. Hun reiser mye og ønsker å satse for fult på karrieren sin som modell, sier en venn av paret.

Før Josh traff Sophia var han sammen med Sienna Miller (28). 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Sophia har gjort alt riktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer