Billie Eilish:

Bekrefter brudd etter utroskapsrykter

- Det feigeste noen kan gjøre.

SLUTT: Billie Eilish og Matthew Tyler Vorce har gått hver til sitt. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB
SLUTT: Billie Eilish og Matthew Tyler Vorce har gått hver til sitt. Foto: Ronin47 / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I fjor vår begynte ryktene å svirre om at popstjernen Billie Ellish (20) hadde funnet lykken med skuespilleren Matthew Tyler Vorce (30).

Duoen har holdt en lav profil i media, men har har likevel blitt fotografert sammen ved flere anledninger.

«Farlige løgner»

Nå, litt over ett år etter at stjernene begynte å date, skal det derimot være over. Det bekrefter Vorce selv etter at det har versert rykter på sosiale medier om at han har vært utro mot henne.

«Ingen har vært utro mot hverandre. Forhold tar slutt. Så enkelt er det. Å skape rykter og LYVE om det på internett er farlig», skriver 30-åringen på sin Instagram-story tirsdag.

SINGEL IGJEN: Billie Eilish avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
SINGEL IGJEN: Billie Eilish avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer

Vorce skal ha vært under Eilish-fansens lupe etter at de ble sammen, og flere skal ha slengt dritt om ham på nettet, skriver Daily Mail.

Også dette slår han hardt tilbake på.

«Det faktum at tusenvis av mennesker tar seg tid i løpet av dagen til å skrive de mest ondskapsfulle ting om noen de aldri kommer til å kjenne er det feigeste noen kan gjøre. Lev ditt eget liv», står det i en annen Instagram-story.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Duoen har som nevnt klart å holde forholdet utenfor rampelyset. De har ikke deltatt på noen offentlige event sammen eller delt bilder av hverandre på sosiale medier.

«Ingen visste om det»

Artisten har tidligere vært nokså hemmelighetsfull rundt sivilstatusen sin. Hun var sist koblet til skuespilleren Brandon Adams (42) i 2019.

I februar kom dokumentaren «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry», som ble filmet fra 2018 til 2020. I forbindelse med lanseringen stilte artisten opp i et stort intervju med magasinet Vanity Fair, hvor hun blant annet avslørte at hun var i et forhold.

- Det var en stor del av livet mitt. Og ingen visste om det. Det var hovedgreia som tok kontroll over livet mitt, røpet sangeren.

LES OGSÅ: Giftet seg - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer