Bekrefter brudd etter fire år

Kjendisparets pressetalsmann bekrefter at forholdet er over.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nå er det offisielt: Liam Hemsworth (23) og Miley Cyrus (20) har slått opp, og dermed blir drømmebryllupet mellom skuespillerne lagt på is.

Ifølge E!Online bekrefter nemlig parets pressetalsmann at de to nå har gått hvert til sitt.

Liam og Miley møttes i kulissene under innspillingen av den romantiske komedien The Last Song, som ble spilt inn i 2009, og har vært sammen siden den gang.

De to overrasket alle med å forlove seg i fjor sommer, og en overlykkelig Miley fortalte verden at hun ikke kunne vente med å gifte seg med sin kjekke australske kjæreste.

Men allerede på begynnelsen av året begynte ryktene å svirre om at forlovelsen var brutt. Blant annet skal det ha blitt hevdet at Liam hadde vært utro med Mad Men-stjernen January Jones (35) under en Oscar-fest i februar. Noe Jones nylig benektet.

Miley har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for hva mange hevder var en skandaløs oppførsel på scenen under MTV Video Music Awards i Brooklyn i slutten av august - og Liam glimret med sitt fravær under festlighetene den kvelden.

I oktober-utgaven av Harper's Bazaar, hvor Miley er forsidepike, er hun såvidt inne på tema bryllup:

- Jeg har absolutt ikke tid til å tenke på bryllup nå. Men på et annet tidspunkt.

Liam og Miley hadde pause i forholdet en kort periode i august 2010.

LES OGSÅ: Bleket håret med alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer