Bekrefter brudd etter 22 år

- Vi er gode venner selv om vi er separert, og familien vil som alltid være vår førsteprioritet, sier paret.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har i lang tid gått rykter om at ekteskapet mellom Kris Jenner (57) og Bruce Jenner (63) henger i en tynn tråd.

Det har også blitt hevdet at de har levd separate liv i flere måneder, og Kris har flere ganger blitt fotografert uten giftering.

Nå bekrefter paret selv at det er slutt, skriver E! News.com.

- Vi bor hver for oss og vi er mye lykkeligere slik. Men vi vil alltid ha mye kjærlighet og respekt for hverandre. Selv om vi er separert er vi gode venner, og familien vil som alltid være vår første prioritet, sier paret til nettstedet.

Det skal være deres svært forskjellige livsstil som tok knekken på det 22 år lange ekteskapet, og allerede i juni flyttet Bruce til et hus i Malibu, mens Kris ble igjen i luksusvillaen i Calabasas i Los Angeles, skriver TMZ.com.

HOLLYWOOD-STJERNER: Familien Kardashian har tjent seg søkkrike på tv-serien Keeping Up with the Kardashians. Her er Kris med datteren Kim. Foto: All Over Press
HOLLYWOOD-STJERNER: Familien Kardashian har tjent seg søkkrike på tv-serien Keeping Up with the Kardashians. Her er Kris med datteren Kim. Foto: All Over Press Vis mer

Bruce skal aldri ha likt jetzet-stilen kona og døtrene hennes har tilvendt seg, og livet i rampelyset skal ha gjort ham ukomfortabel. Som den enkle mannen han er ønsker han helst å bruke tiden på sine tre store lidenskaper; golf, racerbiler og radiostyrte helikopter, ifølge familievenner som nettstedet har snakket med.

Kris og Bruce har døtrene Kedall (17) og Kylie (16) sammen. I tillegg har Kris barna Kourtney (34), Kim (32), Khloé (29) og Rob (26), kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians», fra et tidligere ekteskap. Bruce har også fire andre barn fra to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Hval-kommentarene knuste henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer