Hedda Skoug:

Bekrefter brudd:
- Ikke en ønsket situasjon

Paret har gått hver til sitt etter seks år.

<strong>BRUDD:</strong> Stylist og blogger Hedda Skoug avslører at det er brudd med samboer gjennom seks år, Kenneth Halbjørhus. Her med venninnen Tone Damli, i 2012. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Stylist og blogger Hedda Skoug avslører at det er brudd med samboer gjennom seks år, Kenneth Halbjørhus. Her med venninnen Tone Damli, i 2012. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og designer Hedda Skoug (36) delte mandag et innlegg på bloggen sin hvor hun fortalte at det er slutt med samboer Kenneth Halbjørhus.

På bloggen tok Skoug også et oppgjør med spekulasjonene rundt bruddet, og fortalte leserne åpenhjertig om samlivsbruddet, som kommer etter nesten seks år i kjærlighetsforholdet.

<strong>LYKKEN TOK SLUTT:</strong> Hedda Skoug og Kenneth Halbjørhus har vært et par i nesten seks år. Foto: Privat
LYKKEN TOK SLUTT: Hedda Skoug og Kenneth Halbjørhus har vært et par i nesten seks år. Foto: Privat Vis mer

- Det er vondt og det er tungt! Det er ikke en ønsket situasjon, samtidig så er det høyst sannsynlig til det beste, skrev 36-åringen på bloggen, og fortsatte:

- Jeg føler ikke for å dele mer om den saken akkurat nå. Vi får se hva fremtiden bringer og kanskje det kan bli lettere å snakke åpent om dette ved en senere anledning. Men nå er det for sårt.

Skilles som gode venner

Overfor Se og Hør bekrefter paret at de har gått hver til sitt.

- Vi skilles som gode venner, forteller Skoug, som ikke vil kommentere saken ytterligere.

Halbjørhus og Skoug har en datter sammen. Fra før av har 36-åringen en sønn og en datter fra et tidligere ekteskap.

Hedda Skoug er blant annet kjent for å være kvinnen bak artist og bestevenninne Tone Damlis (31) mange trendy antrekk, og ut fra sosiale medier å dømme ser det ut til at duoen tilbringer mye tid sammen.

Klipp fra TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" der Tone Damli Aaberge forteller om en nakenflause i Miami. Vis mer

Redd for å dø fra barna

I 2013 fortalte Skoug for øvrig åpenhjertig i et intervju med VG om året hun fikk påvist kreft i en føflekk under brystet i 2012.

- Det er den siste tingen du vil høre. At du har kreft. Der og da var det som å få beskjed om at jeg skulle dø, fortalte hun til avisen.

Etter at hun fikk påvist kreft fortalte Skoug at hun prøvde å være sterk for barnas skyld, men at det ikke var mulig.

- I tiden etterpå var de det eneste jeg tenkte på. Det å ha to små barn gjorde redselen for å være syk, og i verste fall dø, enda større, innrømmet hun den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Det var imidlertid ingen spredning, og Skoug har vært kreftfri siden.

– Jeg går ofte og bekymrer meg over det. Det har ødelagt litt av livsgleden, og jeg har på følelsen av at det kommer til å skje igjen, fortalte hun i et annet intervju med VG i 2015.

Advarte gravide

Bestevenninnens kreft var en oppvekker for Tone Damli som selv gikk ut på bloggen sin og advarte gravide mot overdreven soling i 2015.

View this post on Instagram

💕to the moon and back 👯‍♂️

A post shared by Hedda Skoug🍒 (@heddaskoug) on

Bloggen har i senere tid blitt lagt ned, men i blogginnlegget avslørte sangeren at hun selv fikk pigmentskader da hun gikk gravid med datteren Billie.

«Da eg gjekk gravid fekk eg ein del pigmentering i ansiktet, spesielt på overleppen, noke som slettes ikkje er veldig pent. Prøve eg å sminke over det blir det berre grått og «skittent». Enda ein grunn til å passe på huden. Ein skal vere forsiktig med soling når ein gravid, det er i alle fall min erfaring. »

«Jo da, ein blir kanskje brunare enn noken gang, men faren for pigmentering er visst nok stor. Enda fleire voksenpoeng, for dette har eg ikkje vore altfor god på tidlegare. Smør dikka godt i sommar folkens, for brun blir ein likevel!», oppfordret hun på bloggen.

LES OGSÅ: Nå uttaler sangstjernen seg om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer