Anniken Jørgensen:

Bekrefter brudd - igjen

Bloggeren fant tilbake til eksen tidligere i år. Nå er det slutt.

SLUTT: Anders Gran og Anniken Jørgensen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte i sosiale medier. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
SLUTT: Anders Gran og Anniken Jørgensen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte i sosiale medier. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar bekreftet blogger og influenser Anniken Jørgensen, også kjent som «Annijor», overfor Se og Hør at hun hadde funnet tilbake til ekskjæresten Anders Gran.

Fredag morgen avslører imidlertid Jørgensen at paret har gått hver til sitt. Det gjør hun i en spørsmålsrunde på Instagram-story, hvor en følger har spurt om hun og Anders fremdeles er et par.

GJENFORENT: Anniken Jørgensen og Anders Gran ble kjærester - igjen - rett før coronaviruset inntraff. Video: Rød Løper/@annijor/Youtube Vis mer

«Dette er nok det flest vil vite, og nei. Vi er ikke sammen. Vi gjorde det faktisk slutt for en stund siden og jeg ønsker ham det beste. Han er min beste venn, men vi har forsøkt mange ganger å få det til å fungere», skriver hun, og fortsetter:

«På et tidspunkt må man tenke på hva som er best for oss. Han er en fantastisk person og jeg vet han vil gjøre det bra».

- Kanskje når vi er eldre

Bloggeren legger ikke skjul på at det er rart å være i et offentlig forhold, og at grunnen til at hun ikke har uttalt seg om bruddet før nå, er fordi hun ikke ønsket å se det publisert andre steder.

«Jeg synes ikke det er viktige nyheter for andre enn meg selv og menneskene jeg vil fortelle det til, så ja. Men jeg har det bra og vi prøvde virkelig. Kanskje det vil fungere når vi er eldre», fortsetter hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Anniken Jørgensen, som ikke ønsker å kommentere saken. Anders Gran har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

PROFILERT PAR: Følgere og fans har fått ta del i forholdet i sosiale medier og da Anniken var med i «Bloggerne». Foto: Espen Solli / TV 2
PROFILERT PAR: Følgere og fans har fått ta del i forholdet i sosiale medier og da Anniken var med i «Bloggerne». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Offentlig forhold

Annijor har over 267 000 følgere på Instagram, og i underkant av 40 000 abonnenter på YouTube. Fansen har også fått følge forholdet hennes tett gjennom TV 2-serien «Bloggerne», der hun var å se i seks sesonger.

Det tidligere paret var sammen først i to år, før de hadde et «av og på»- forhold i rundt to år før forholdet tok slutt i 2017.

Som nevnt fant de tilbake til hverandre tidligere i år, men har nå altså gått hver til sitt.

OM DET TØFFE ÅRET: Da Anniken Jørgensen ga ut bok, gikk det ikke stille for seg. Slik beskriver hun perioden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer