Bekrefter brudd - igjen

- Sorry for mye fram og tilbake, sier Kat Von D.

SLUTT: Skal vi tro Kat Von D skal det nå være helt slutt mellom henne og Jesse James. Foto: All Over
SLUTT: Skal vi tro Kat Von D skal det nå være helt slutt mellom henne og Jesse James. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Nok en gang skal det forestående bryllupet mellom TV-stjernene Jesse James (42) og Kat Von D (29) ha blitt lagt på is - denne gangen for godt.

- Jeg er ikke i et forhold, og sorry for mye fram og tilbake som har skapt en del forvirringer, sier Kat Von D via sin facebook-side.
 
Etter planen skulle «av og på»-paret bli smidd i hymens lenker i løpet av året. Ryktene har den siste tiden også svirret om hvorvidt kjendistatovøren skulle flytte fra Los Angeles til Texas, hvor Jesse James bor sammen med de tre barna sine. Men dette benekter Kat.

- Jeg skal absolutt ikke flytte til Texas. Jeg kommer ikke til å legge ned tatoveringsstudioet mitt her i Los Angeles, for å starte opp noe nytt, sier hun via der sosiale nettstedet.

Det er ikke bare trøbbel på privaten for Kat. Nylig ble det kjent at TLC legger ned realityshowet hennes «L.A. Ink» etter fire sesonger.

- Selv om det er hardt å skulle slutte med noe jeg har elsker å gjøre, ser jeg med glede fram til nye prosjekter jeg har på gang, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?