Gunn Margit Andreassen og Frode Andresen:

Bekrefter brudd - etter 25 år

Skiskytterparet avslører til Se og Hør at de har gått hver til sitt.

BRUDD: Gunn Margit Andreassen og Frode Andresen har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BRUDD: Gunn Margit Andreassen og Frode Andresen har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skiskytterparet Gunn Margit Andreassen (47) og Frode Andresen (47) ble sammen allerede i 1997. Til sammen har de 14 OL og VM-medaljer, og de har gjennom årene blitt et svært profilert par.

Nå har duoen imidlertid valgt å gå hver til sitt - etter 25 år.

Det kommer fram i tirsdagens utgave av Se og Hør, der Andreassen bekrefter at forholdet er ved veis ende.

- Vi er fortsatt gode venner, og det viktigste for oss er i fellesskap å ta vare på de to fantastiske sønnene vi har igjen, sier hun til Se og Hør.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Bodd fra hverandre

Det var før jul i 1996 at det ble kjent at Norge hadde fått et nytt idrettspar. Det skal ha vært deres felles lidenskap for trening og skiskyting som brakte dem sammen den gangen.

OVER: I tirsdagens utgave av Se og Hør bekrefter Gunn Margit Andreassen at hun og Frode Andresen har gått hver til sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør
OVER: I tirsdagens utgave av Se og Hør bekrefter Gunn Margit Andreassen at hun og Frode Andresen har gått hver til sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Forholdet varte som nevnt i hele 25 år for skiskytterparet, som aldri valgte å gifte seg.

- Ettersom bryllupet har vært utsatt i 18 år, er det ikke noe poeng lenger. Vi lever et liv som fungerer helt utmerket - som samboere, fortalte de til Se og Hør i 2015.

Seks år senere er det altså over, og Andreassen bekrefter at de to har bodd fra hverandre en god stund allerede.

- Livet er brutalt og vakkert - ingen dager er like. Vi skal være glade for at vi ikke vet hva som venter rundt neste sving. Men for vår del håper og tror jeg at de vanskeligste dagene ligger bak oss - og at framtida blir fin for oss alle, deler Gunn Margit med Se og Hør.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Profilert par

Duoen har vært å se en rekke ganger på tv-skjermen de siste årene. I 2015 deltok Andresen på «Mesternes Mester». Der kom han helt til finalen, før han måtte se seg slått av den tidligere svømmeren og «Skal vi danse»-deltakeren Aleksander Hetland (38).

Det samme året deltok Andreassen i TV 2-programmet «Dropped - heltenes kamp». Andresen var også å se i TV 2-programmet «Mer enn gull» i 2017.

Etter at Andreassen la skia på hylla har hun utdannet seg som eiendomsmegler, noe hun i dag jobber som i Hønefoss. Andresen har på sin side vært rådgiver for Latvias skiskytter-stjerne Andrejs Rastorgujevs, i tillegg til å ha vært trener for flere bulgarske skiskyttere.

Sammen har paret guttene Nicolai og Elias. Parets eldste sønn, David, døde som følge av det som trolig skal ha vært et epileptisk anfall i 2018 - 13 år gammel.

LES OGSÅ: - Dater ny mann etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer