Kristen Wiig:

Bekrefter både bryllup og tvillingfødsel

- Det har forandret livet mitt.

LYKKELIG: Kristen Wiig er lykkelig gift tvillingmor. Foto: Willi Schneider/REX/NTB
LYKKELIG: Kristen Wiig er lykkelig gift tvillingmor. Foto: Willi Schneider/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Kristen Wiig (47) er kjent for å holde kortene tett til brystet når det gjelder privatlivet sitt.

Sommeren 2019 kom nyheten om at hun og kjæresten, Avi Rothman, hadde forlovet seg i hemmelighet og i fjor ble de også foreldre i det skjulte - til tvillinger.

Nå bekrefter komikeren selv fødselen og avslører i tillegg at hun og Rothman har giftet seg.

Gruer seg til jobb

Det var i et intervju på «The Howard Stern Show» onsdag at «Saturday Night Life»-stjernen lettet på sløret om hvordan hun navigerer rollen som førstegangsmor i den pågående pandemien.

- Foruten det faktum at vi er der vi er, så er det vanskelig å ikke føle på all dritten som skjer. Jeg er heldig som har disse to barna og ektemannen min. De gjør alt bedre. Det har forandret livet mitt, innrømmer hun, ifølge Us Weekly.

GIFTET SEG: Her er (f.h) Avi Rotham og Kristen Wiig avbildet sammen med Hollywood-stjernene Jason Sudeikis og Olivia Wilde under filmvisningen av filmen Booksmart i Los Angeles i mai 2019. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
GIFTET SEG: Her er (f.h) Avi Rotham og Kristen Wiig avbildet sammen med Hollywood-stjernene Jason Sudeikis og Olivia Wilde under filmvisningen av filmen Booksmart i Los Angeles i mai 2019. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer

Til tross for at Wiig, kjent fra filmer som «Knocked Up», «Bridesmaids» og «Ghostbusters», ikke utdyper noe om selve bryllupet, så bekrefter hun altså at hun og Rothman har gitt hverandre sine ja.

Tvillingene ble født på vårparten i fjor, men skuespilleren bar ikke fram barna selv. Paret har nemlig benyttet seg av surrogati, og det var dermed lettere for skuespilleren å holde graviditeten skjult for omverden.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Wiig avslører også at hun gruer seg til den dagen hun må forlate hjemmet og barna sine for å begynne å filme igjen.

- Det er tøft. Jeg er overbevist om at de glemmer hvem jeg er bare jeg er borte en dag. Jeg har kikket på ungene mine og sagt: «Jeg er moren deres», forklarer hun, ifølge nettstedet, og legger til:

- Jeg er nervøs for å forlate dem for å gå på jobb når vi kan det igjen, for det noe veldig hyggelig med å bare være hjemme med dem hele tiden.

Gift for andre gang

Det var i mai 2016 at den morsomme skuespilleren ble avbildet i het omfavnelse med Rothman for aller første gang. Duoen koste seg da på ferie på Hawaii, og mens de hygget seg på stranden klarte de ikke å la være å skjule følelsene for hverandre.

Forlovelsesryktene begynte å svirre i mai 2019 da Wiig dukket opp med en diger ring på fingeren under en filmvisning av komedien «Booksmart», ifølge People.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Dette er 47-åringens andre ekteskap. Fra 2005 til 2009 var hun nemlig gift med skuespilleren Hayes Hargrove. Før Kristen forelsket seg i Avi var hun blant annet kjæreste med The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti (41).

I et intervju med Cosmopolitan fire år etter skilsmissen, uttalte den talentfulle stjernen følgende om ekteskap:

- Det finnes ikke noe bedre enn å være i et godt, sunt forhold. Jeg har ingen spesifikk holdning når det kommer til ekteskap. Jeg tror det er riktig for noen, samtidig som jeg vet om en rekke mennesker som ikke tror på det. Men så møter de plutselig noen ... Hvis denne personen gjør deg skikkelig lykkelig, så kan det fungere og det er verdt å kjempe for.

LES OGSÅ: - Virket fullstendig betatt av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer