VAKKER: Britiske Cheryl Cole har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Britiske Cheryl Cole har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bekrefter at rumpetatoveringen er hennes

Popstjerne Cheryl Cole er merket for livet.

Publisert
SEOGHØR.NO: I februar i år viste popstjerne Cheryl Cole (30) fram deler av sin siste tatovering, da hun opptrådde på en konsert iført et kort tyllskjørt med Girls Aloud.

Fansen kunne da se at skjønnhetens nedre del av ryggen var tatovert med rosemønster. Men ingen har visst hvor langt den faktisk har gått - før nå.

Tatovør Nikko Hurtado la lørdag ut et bilde på Instagram av en tatovert rumpe, som minnet mistenkelig mye om Cheryl Coles smekre bakende.

Twitter bekrefter 30-åringen at det faktisk er hennes rumpe.

Under bildet Nikko la ut skrev han:

«Her er et bilde av en tatovering jeg har dekket og gjort om på. Gleder meg veldig til å vise flere bilder når det endelige resultatet er klart. Det var noen intense tatoveringstimer, men hun var veldig tøff».

Cheryl har tidligere fortalt at hun er avhengig av tatoveringer.

- Tatoveringer er avhengighetsskapende, det er de virkelig. Jeg vil helst dekke hele ryggen min. Vennene mine advarer meg om at jeg kommer til å angre på tatoveringene, men for meg er det kunst, fortalte hun til magasinet InStyle for to år siden.

Ønske om å dekke hele ryggen og mer til har hun altså fått oppfylt. Men ifølge ContactMusic er hun nå ferdig med å tatovere kroppen.

- Det gjorde kjempevondt, og jeg tror jeg ikke skal ha flere tatoveringer nå. Jeg gjorde det ikke for noen spesiel grunn, jeg bare likte designet. Det tok 15 timer totalt.

LES OGSÅ: - Det kalles undertøy av en grunn!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer