<strong>GRAVID:</strong> I går bekreftet Jennifer Garner ryktene som har florert lenge da hun fortalte at hun er gravid.  Foto: All Over Press
GRAVID: I går bekreftet Jennifer Garner ryktene som har florert lenge da hun fortalte at hun er gravid. Foto: All Over Press Vis mer

Bekrefter at hun venter barn

Etter måneder med spekulasjoner rundt hennes voksende mage, bekrefter nå Jennifer Garner at hun er gravid.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  En stadig mer fremtredende mage har den siste tiden fått amerikanske medier til å spekulere i om den flotte «Alias»-stjernen Jennifer Garner (39) er gravid.

Ryktene har florert siden juni, selv om stjernen da benektet at hun ventet barn.

Som Seher.no skrev i går, har ryktene blomstret opp igjen fordi skuespilleren den siste tiden har skjult kroppen i svært løse og ledige plagg. Sent i går kveld stilnet Garner spekulasjonene ved å bekrefte at hun venter sitt tredje barn.

- Vi er svært lykkelige, sier hun gjennom sin pressetalsmann, ifølge Daily Mail.

39-åringen er gift med Ben Affleck (39) og sammen har de døtrene Violet Anne (5) og Seraphina Rose (2). Ryktene skal ha det til at paret nå ønsker seg en gutt. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravid for tredje gang?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer