Cameron Diaz:

Bekrefter at hun har gitt seg som skuespiller

- Jeg er ferdig, sier Cameron Diaz.

PENSJONERT: Hollywood-yndlingen Cameron Diaz har ikke vært aktiv skuespiller siden 2014. Nå røper hun at det kan ha vært det siste man så til henne på lerretet. Foto: NTB scanpix
PENSJONERT: Hollywood-yndlingen Cameron Diaz har ikke vært aktiv skuespiller siden 2014. Nå røper hun at det kan ha vært det siste man så til henne på lerretet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Filmstjernen Cameron Diaz (45) har i flere år vært en av Hollywoods mest populære og best betalte kvinnelige skuespillere.

Hun har blant annet gjort suksess med filmene «Alle elsker Mary», «Masken» og «Charlie's Angels».

Ifølge IMDb.com har hun imidlertid ikke vært i se i noen filmer siden 2014, da hun hadde en rolle i komedien «Annie».

Da Diaz, sammen med «The Sweetest Thing»-motspillerne, Selma Blair (45) og Christna Applegate (46), denne uken lot seg intervjue av Entertainment Weekly, fortalte Cameron Diaz at hun har gitt seg som skuespiller.

Saken fortsetter nedenfor.

VENNINNER OG KOLLEGAER: Selma Blair (f.v), Christina Applegate og Cameron Diaz spilte mot hverandre i den romantiske komedien «The Sweetest Thing» fra 2002. Her er trioen samlet under Vanity Fairs Oscar-fest samme året. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER OG KOLLEGAER: Selma Blair (f.v), Christina Applegate og Cameron Diaz spilte mot hverandre i den romantiske komedien «The Sweetest Thing» fra 2002. Her er trioen samlet under Vanity Fairs Oscar-fest samme året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt ferdig

Under intervjuet kom de tre filmstjernene på at de ikke har møttes siden innspillingen av komedien fra 2002.

- Hvorfor ikke, egentlig? Jeg mener, jeg er ferdig. Jeg gjør bokstavelig talt ingenting, sa Diaz til de to andre.

Applegate sa seg enig at hun også har hatt noen rolige år.

- Jeg gjør heller ingenting. Jeg er semi-pensjonert. Jeg har ikke jobbet på flere år. Jeg er mor, og det er det jeg gjør nå, sa «Bad Moms»-stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Cameron Diaz bekreftet nok en gang at hun har lagt skuespillerkarrieren fullstendig på hylla.

- Det er fantastisk. Jeg er helt ferdig. Jeg er også semi-pensjonert, eller faktisk helt pensjonert, så jeg hadde elsket å møte dere, svarte hun.

Trakk tilbake uttalelsen

Skuespillerens avsløring kommer kun noen uker etter at skuespiller Selma Blair sa i et intervju at «The Sweetest Thing»-motspiller har gitt seg som skuespiller.

- Jeg spiste lunsj med Cameron her om dagen og vi mimret om filmen. Jeg skulle gjerne ha laget en oppfølger, men Cameron har pensjonert seg som skuespiller. Hun sa: «Jeg er ferdig», fortalte Selma Blair til Daily Mail sist uke.

- Hun trenger jo ikke lage flere filmer heller. Hun har et ganske fantastisk liv. Jeg vet ikke hva som må til for å få henne tilbake i jobben, hevdet skuespilleren. ​

Kort tid etter skrev hun på twitter at hun trakk tilbake uttalelsen sin.

«BREAKING NEWS. Folkens, jeg tullet i et intervju. CAMERON DIAZ skal IKKE pensjonere seg fra NOE», skrev hun, og la til:

«Og for mer breaking news: jeg skal NÅ pensjonere meg fra å være Cameron Diaz' talsperson».

- Hardt å innse

Etter å ha reist fra filmsett til filmsett i nesten 20 år, fortalte Cameron Diaz i fjor at hun trengte en god pause fra bransjen.

​- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke fortelle hvem jeg er til meg selv». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, delte hun da hun deltok i et Goop Wellness Summit-panel, ifølge E! Online.

I januar 2015 overrasket Hollywood-stjernen mange med å gifte seg med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (39). Paret hadde nemlig den gang kun vært kjærester i drøye åtte måneder.

Før Diaz traff sin nåværende ektemann var hun i høyprofilerte forhold med stjerner som Jared Leto, Alex Rodriguez, Justin Timberlake og Matt Dillon. Likevel ventet hun til hun fylte 41 år før hun valgte å gifte seg.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKET: Cameron Diaz giftet seg med gitarist Benji Madden i 2015. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Cameron Diaz giftet seg med gitarist Benji Madden i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål fra venninnen Gwyneth Paltrow (45) om hvorfor hun ikke hadde stått brud tidligere, svarte den sjarmerende blondinen følgende:

- Jeg tror det handler om at jeg ikke traff mannen min før det. Jeg hadde kjærester tidligere, men det er virkelig en veldig distinkt forskjell mellom ektemenn og kjærester.

- Jeg har en ektemann som er partneren min i livet og i alt annet. Snakk om forskjellige mennesker! Vi er så ulike fra hverandre, men vi deler de samme verdiene. Og vi er akkurat passe merkelige for hverandre. Vi kvinner blir sett på som objekter hele tiden. På en eller annen måte har mannen min klart å vise meg hvordan det er å ikke trenge å la det være en del av et forhold, men i stedet være likestilte, forklarte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - En milepæl i min bonustid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer