Bekrefter at hun er i nytt forhold

Men Jenny McCarthys nye kjæreste er langt unna «seks måneders-regelen» hennes.

<strong>REGEL:</strong> - Jeg har en seks måneders-regel. Jeg introserer ingen for sønnen min hvis de ikke har klart seg i seks måneder, har Jenny McCarthy tidligere uttalt.  Foto: Stella Pictures
REGEL: - Jeg har en seks måneders-regel. Jeg introserer ingen for sønnen min hvis de ikke har klart seg i seks måneder, har Jenny McCarthy tidligere uttalt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Playboy-modellen og skuespilleren Jenny McCarthy (39) har funnet lykken igjen. Denne gangen med den amerikanske fotballspilleren Brian Urlacher fra klubben Chicago Bears.

- Jeg kan bekrefte at det er sant. Vi går på stevnemøter, sier McCarthy til NBC 5, men mer ønsket hun ikke å si om forholdet.

E! News fikk seinere en bekreftelse på forholdet via hennes talsperson. De skal ha datet i en måned.

Så gjenstår det å se hvor langvarig dette forholdet blir, for etter at Jennys forhold til Jim Carrey tok slutt i april 2010, har det vært flere menn i hennes liv.

Blant dem er Jason Toohey som hun var sammen med i fem måneder. Det tok Jenny bare én måned å bli sammen med kjendisadvokaten Paul Krepelka – men heller ikke det ble et langvarig forhold.

Da ryktene begynte å gå uttalte hun dette om forhold generelt.

- Jeg har ikke gitt så mange kommentarer på dette, utenom at jeg tar små skritt. Vi får se, men jeg har det bra nå. Jeg har en seks måneders-regel. Jeg introserer ingen for sønnen min hvis de ikke har klart seg i seks måneder, uttalte McCarthy til Life & Style magazine.

Snart skal McCarthy igjen stille opp for Playboy.

- Hvorfor skal bare 20-åringer bli sett på som sexy?, har hun tidligere twitret om avgjørelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Opererte brystene uten bedøvelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer