Bekrefter at hun dater livvakten

- Men jeg vet ikke om jeg kan kalle det et forhold, sier Heidi Klum.

BEKREFTER DATINGEN: Heidi Klum bekrefter for første gang at det er noe på gang med livvakt Martin Kristen. Foto: Fame Flynet
BEKREFTER DATINGEN: Heidi Klum bekrefter for første gang at det er noe på gang med livvakt Martin Kristen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikkstjernen Seal raste mot ekskona Heidi Klum (38), etter at hun den siste tiden har blitt observert i hete omfavnelser med sin egen livvakt, Martin Kristen (49).

Utbruddet fra Seal har gjort at forholdet til Klum nå er iskaldt.

Under et TV-intervju med Katie Couric bekrefter nå Heidi Klum at hun dater livvakten.

- Men jeg vet ikke om jeg kan kalle det et forhold ennå. Det har akkurat begynt. Jeg vet ikke, forklarer Klum ifølge TMZ.com.


Klum og Kristen har kjent hverandre i fire år, men modellen forteller at hun aldri så på en annen mann da hun var gift med Seal.

- Det eneste jeg ville foretrukket er vel... Jeg hadde nok ikke forventet bedre av ham, men jeg hadde foretrukket at Heidi viste litt mer klasse og i det minste hadde ventet til vi var separert før hun involverte seg med «hushjelpen». Men jeg antar at dere nå har alle de svarene dere har lett etter de siste syv månedene, sa Seal.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er ikke så gode venner akkurat nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer