Kim Kardashian bekrefter at hun blir mor

Bekrefter at hun blir trebarnsmor

Etter flere måneder med rykter, tar Kim Kardashian endelig bladet fra munnen.

BLIR FORELDRE IGJEN: Kim Kardashian og Kanye West bekrefter nå at de blir foreldre igjen. Fra før har de de yndige barna North og Saint, og på nyåret blir den lille familien nok et hakk større. Foto: NTB scanpix

BLIR FORELDRE IGJEN: Kim Kardashian og Kanye West bekrefter nå at de blir foreldre igjen. Fra før har de de yndige barna North og Saint, og på nyåret blir den lille familien nok et hakk større. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De siste månedene har flere medier meldt at realitydronning Kim Kardashian West (36) skal bli mor til sitt tredje barn, og at dette angivelig skal skje på nyåret.

Hun har selv holdt tett om ryktene, men letter nå endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

Klippet avslutter det som kan beskrives som en trailer på sesongen, der man får flere andre nyheter servert, blant annet at søstera Kourtney Kardashian (38) har fått seg kjæreste etter bruddet med Scott Disick (34).

@thekidssupply Ryan in our Point Dume dress & AKid slides & North in our Malibu slip dress TheKidsSupply.com

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Blir mamma igjen

Det er imidlertid Kims barneavsløring som skaper overskrifter internasjonalt. I klippet snakker hun med søstera Khloé (33) på iPhone-tjenesten FaceTime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun FaceTimer med søsteren Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, roper Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

Det er ikke kjent når dette er spilt inn, men det har i flere måneder blitt bekreftet fra nære venner og folk i hennes nære krets. Hun har imidlertid ikke kommentert det selv før nå.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Fra før har Kim barna North (4) og Saint (1) med ektemannen Kanye West (40). Hun har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke fungert. Hun har til og med spurt sine søstre om de kunne bistå.

Nyheten kommer bare dager etter at nyheten om at søstrene hennes også skal bli mødre. Verken Kylie Jenner (20) eller Khloé Kardashian har bekreftet at de venter barn ennå, men de har heller ikke gått ut og avkreftet den store rykteflommen.

Flere i deres innerste krets har kommet med gratulasjoner allerede. At tre Kardashian-søstre blir mødre på tilnærmet samme tid vil utvilsomt by på god underholdning og mere drama i de kommende sesongene av tv-serien.

Frarådet graviditet

Legene har frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati en naturlig løsning på det hele. Hun har til og med spurt sine søstre om de kunne bistå.

I en episode av realityserien i mars, røpet rapperkona at hun likevel har lyst på et nytt familiemedlem.

- Jeg vil prøve å få et barn til, sa hun i et nytt klipp, publisert hos vertskanalen E!

- Jeg vil at barna mine skal ha flere søsken, men legen mener at det ikke er trygt for meg, legger hun til i klippet.

Det er ikke første gang hun er på tanken. Da Kardashian tok en tur til legen før jul sammen med mor Kris Jenner (61), senere dokumentert i nok et «Keeping up with the Kardashian»-klipp, fikk hun en nedslående beskjed.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Dr. Crane til Kardashian, ifølge People.

Hun forhørte seg også med en annen lege, som kom til samme beslutning.

Etter at realitystjernen fikk sitt første barn var hun åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med rapper-ektemannen.

Men selv om 36-åringen gledet seg til å bli mamma igjen, fortalte hun likevel om hvor forferdelig hun synes det var å være gravid.

- Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er, fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig, sa hun til E!

LES OGSÅ: Nå svirrer surrogati-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer