<strong>BRUDD:</strong> Her er paret sammen under filmfestivalen i Cannes sommeren 2016. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Her er paret sammen under filmfestivalen i Cannes sommeren 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Robert De Niro skilles:

Bekrefter at han skal skilles fra kona etter 21 år

- Det er en vanskelig, men konstruktiv prosess.

Publisert
Sist oppdatert

Sist uke meldte People at Hollywood-stjernen Robert De Niro (75) og kona Grace Hightower (63) hadde gått fra hverandre.

- Noen ganger går det ikke helt som man håper eller vil at det skal gå, uttalte en kilde til nettstedet, og la til at paret allerede hadde separert seg og bor hver for seg.

Duoen har sønnen Elliot (20) og datteren Helen (6) sammen.

Hverken De Niro eller Hightower har kommentert påstandene - før nå.

Tirsdag bekrefter «Taxi Driver»-stjernen bruddet i en kunngjøring til Us Weekly.

- Grace og jeg har to vakre barn sammen. Vi går nå inn i en overgangsperiode i forholdet vårt, noe som er en vanskelig, men konstruktiv prosess. Jeg hedrer Grace som en fantastisk mor og ber alle om respekt for å verne om privatlivet vårt mens vi fortsetter å utvikle oss som samarbeidende partnere i foreldrerollen, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NYGIFTE:</strong> Robert De Niro og kona Grace avbildet på «Ronin»-premieren i L.A. i 1998, året etter at de giftet seg. Foto: NTB scanpix
NYGIFTE: Robert De Niro og kona Grace avbildet på «Ronin»-premieren i L.A. i 1998, året etter at de giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet ble Robert og Grace sist sett offentlig sammen da de ankom den røde løperen til Tony Awards i New York i juni.

Seks barn med tre ulike kvinner

«The Raging Bull»-skuespilleren traff Hightower i 1987 da hun jobbet på Londons berømte restaurant Mr. Chow. Ti år senere, sommeren 1997, giftet de seg.

Dette er ikke første gang de to har skilt lag.

I 1999 søkte Hollywood-legenden om skilsmisse fra kona, og en diskusjon om omsorgsretten for sønnen var i gang. Likevel kom De Niro og Hightower frem til en enighet, og skilsmissen ble aldri noe av.

I 2004 fornyet duoen ekteskapsløftene sine foran et stjernespekket publikum. Kjendiser, som blant andre Martin Scorsese, Meryl Streep og Tom Brokaw, ble vitne til den hyggelige seremonien, ifølge People.

I tillegg til sine to barn med Grace Hightower, så har De Niro også datteren Drena (47) og sønnen Raphael (42) med sin første kone, Diahnne Abbott (73), samt tvillingsønnene Julian og Aaron (23) med eks-kjæresten Toukie Smith (63).

Saken fortsetter nedenfor.

SENSURERT: Under Tony Award i USA, søndag kveld, ble den amerikanske skuespilleren Robert De Niro sensurert av nyhetskanalen CBS. Årsaken var at De Niro sa: "Fuck Trump" i talen sin. Dette er videoen som kanalen sendte ut. Video: CBS/Tony Award Productions Vis mer

Vier tid til barna

Selv med seks barn å følge opp ser det ut til at 75-åringen likevel klarer å holde trutt med hva barna hans ferdes med.

Selv om De Niro har vært flink til å verne om privatlivet sitt, så har han flere ganger blitt sett sammen med sine barn under ulike aktiviteter.

I fjor ble blant annet han og sønnen Julian observert i et helikopter etter at de hadde tilbrakt en uke i Hamptons sammen. Han har også flere ganger dukket opp på den røde løperen sammen med datteren Drena.

Selv hadde ikke filmstjernen et like godt forhold til sin egen far.

<strong>FAR OG DATTER:</strong> Her er Robert De Niro og datteren Drena på et event sammen i Hollywood for to år siden. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Her er Robert De Niro og datteren Drena på et event sammen i Hollywood for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fraværende far

De Niros foreldre møttes på en kunstskole, men skilte lag da sønnen bare var tre år gammel. I 2014 åpnet skuespilleren opp om noe som svært få visste noe om. Bakgrunnen for skilsmissen var at faren innså at han var homofil.

- Det var nok vanskelig for ham å finne ut av sin egen seksualitet i den generasjonen. Særlig siden vi bodde i en liten by, fortalte De Niro til Out magazine.

- Jeg visste ikke så mye om det. Jeg kunne ønske vi hadde snakket mye mer om legningen hans. Mamma ville ikke at vi skulle snakke om ting generelt, og i en viss alder så er man bare ikke så interessert, sa han videre.

De Niro og faren så hverandre bare sporadisk, men han har likevel bare gode minner fra denne tiden.

- Vi var ikke den type far og sønn som spilte baseball sammen, men vi hadde et bånd. Jeg var ikke så mye sammen med ham siden foreldrene mine var skilt, men jeg passet på ham på et vis.

- Selv om han var fraværende på noen måter, så var han veldig kjærlig. Han elsket meg. Akkurat slik som jeg elsker mine barn, fortalte han til bladet den gang.

TETT PÅ: Robert De Niro åpner snakker i dokumentaren «Remembering The Artist: Robert De Niro Sr.» om sin avdøde homofile far. En tårevåt skuespiller snakker om forholdet til faren, og leser høyt fra dagbøkene hans. Video: HBO Nordic Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Beskyldningene knuste meg fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer