Bekrefter at forholdet er slutt

Heidi Løke og Karl-Erik Bøhn er ikke lenger sammen.

SLUTT: Via en pressemelding bekrefter Løke at hun og Karl-Erik Bøhn har gått hvert til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Via en pressemelding bekrefter Løke at hun og Karl-Erik Bøhn har gått hvert til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: I 2010 ble det kjent at håndballspiller Heidi Løke (30) hadde blitt sammen med sin daværende trener Karl-Erik Bøhn (47).

Nå bekrefter Løke, via pressesjef Halvor Lea, at forholdet er over.

- Forholdet vårt ble avsluttet en tid tilbake, men ettersom deler av media er blitt kjent med dette nå, kjennes det riktig å bekrefte bruddet før vi skal møtes i semifinalen. Jeg ber om forståelse for at jeg ikke ønsker å kommentere vårt avsluttede forhold etter helgens kamper. Mitt fokus er hundre prosent på de gjenstående kampene i EM, sier hun.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Lørdag møter Løke og resten av de norske håndball-jentene Ungarn i EM-semifinale, hvor Bøhn fungerer som landslagstrener.


Tidligere i år ga Løken ut boken «Heidi Løke - Gi aldri opp!», hvor hun blant annet forteller at hun mistet lysten på noen gang å spille håndball igjen etter at hennes daværende kjæreste Bøhn fikk sparken som trener for deres daværende felles klubb Larvik.