SINGEL IGJEN: - Hun har det fint, hun, sier Jennifer Love Hewitts talsperson, som bekrefter at skuespilleren igjen er singel. Foto: Stella Pictures
SINGEL IGJEN: - Hun har det fint, hun, sier Jennifer Love Hewitts talsperson, som bekrefter at skuespilleren igjen er singel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bekrefter at forholdet er over

Jennifer Love Hewitt er singel igjen, under ett år etter at hun fant kjærligheten.

Publisert
SEHER.NO: I juli 2010 kom nyheten om at «Ghost Whisperer»-stjernen Jennifer Love Hewitt (32) hadde funnet seg en yngre mann, nemlig den fire år yngre skuespilleren og regissøren Alex Beh (27). I november samme år viste de seg for første gang sammen.

Nå er det over mellom de to, bekrefter Hewitts talsperson til People.

- Men hun har det fint, hun, sier talspersonen til Jennifer Love Hewitt, som med det er singel igjen bare ett år etter at hun fikk seg kjæreste.

Det var på den 39. årlige prisutdelingen «Peace Over Violence» i Beverly Hills at de to viste sin kjærlighet for første gang i november i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå er de sammen for tredje gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer